OBD-II diagnostika ke smartphonu

1996 - 2002

Moderátoři: Tringi, Moderátoři

Odpovědět
misan18
*

OBD-II diagnostika ke smartphonu

Příspěvek od misan18 »

Zdravím,
našel jsem mini diagnostiku ELM 327, která jde připojit k diagnostickému portu auta a pak následně spojit s nějakým softwarem pro pc nebo pro telefon (třeba Torque pro Android). Zobrazí nejen chyby, dokáže vypnout check engine, ale taky by měla být schopná zobrazit aktuální otáčky, spotřebu, rychlost atd a mnoho dalšího. Nemá někdo zkušenosti s něčím podobným? Myslíte že to bude s autem reagovat a schopný zobrazit aktuální spotřebu? Podporuje to protokoly
- ISO15765-4 (CAN)
- ISO14230-4 (KWP2000)
- ISO9141-2
- J1850 VPW
- J1850 PWM

Ale teda po pravdě netušim, jakej Coupe používá protokol.
Dík za názor
EX : Citroen ZX break 1.6i

Hyindai Coupe 1.6 16v LPG
Reklama

M.4.K
**
Kontaktovat uživatele:

Re: OBD-II diagnostika ke smartphonu

Příspěvek od M.4.K »

Staci zalistovat a zjistis ze proste tahle levna diagnostika coupe proste nezkousne.Mel jsem tu ELM327 pujcenou od kamose predevcirem, software kterej byl udajne tetovanej na lantre a sel,tak jsem sehnal ale ani tuk. Smir se s tim ze na tohle je porste jen originalka nebo hi-scan :)... viz zde https://www.hyundaiclub.net/viewtopic.p ... 4579&hilit :)

PS: pokud chces vypnotu check eng, tak vytahni zarovku :) :)
Hyundai Coupe 2.0 16V - LPG
Skoda Felicia 1.3i - ex
misan18
*

Příspěvek od misan18 »

Kámoš si to taky kupuje, tak to vyzkoušim.. Mě nejde ani moc o check engine, ale třeba o aktuální spotřebu, jsem na to docela zvyklej z druhýho auta, dojezd atd.. no a taky bych potřeboval aby mě přestala svítit kontrolka airbagu

M.4.K
**
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od M.4.K »

Jasny zkus a pak dej taky vedet jak si dopadl :)

PS: taky me toto zajima, KMBlendy delal palubni pocitac na lantru, kde ti tohle vsehcno ukazovalo ( aktualni spotrebu, prumernou spotrebu atd..., ale uz to nedela, pac se na to nedelaj ani procesory.

Vzhledem k teto situaci jsem spustil svuj projekt, kterej tohle bude umet taky, ale takze pokud se ti to podari rozjet, rad si necham poradit jak na to a verim ze i hodne lidi z fora.
Hyundai Coupe 2.0 16V - LPG
Skoda Felicia 1.3i - ex
misan18
*

Příspěvek od misan18 »

tak bohužel jsem s tou diagnostikou nepochodil, nefungovala.. na vypnutí kontrolky airbagu jsem si nakonec zajel do servisu a za 200 to připojili na nějakou jejich diagnostiku, která teda šla a vypnuli mi to.. takže najít něco takhle kompatibilního s coupe je teda blbý.. ://

Odpovědět

Zpět na „COUPE 1G“