startér točí motorem, motor nenaskakuje!
Moderátoři: Farrael, Moderátoři
startér točí motorem, motor nenaskakuje!
dobrý den, mám problém - startér, týden po repasi, při startování sice točí motorem, ale motor nechce naskočit. Potom vždycky přeci jenom naskočí, ale trvá to taky třeba čtvrt hodiny a 20 pokusů o nastartování. Myslel jsem si, že pomáhá rozjet se bez motoru z kopce, zařadit trojku a povolit spojku..to párkrát pomohlo, ALE toto úterý to už nezabralo, sjel jsem z kopce až do údolí a tam po 10 minutách nadávání a zoufalého startování motor zničehonic chytil! Nevíte, kde může být příčina závady? ?? Díky
Hyundai Accent 1.3. LS r.v. 1999, ujeto 105 tisíc, čerstvě po STK
Hyundai Accent 1.3. LS r.v. 1999, ujeto 105 tisíc, čerstvě po STK
- Reklama
Re: startér točí motorem, motor nenaskakuje!
Budto cidlo klikoveho hridele a nebo mas problem s imobilizerem! Na nic jineho bych to nevidel! Zajet na H-Scen a mas hned jasno!
Accent 1.5 GT
Lantra 1.8 GT 94 , Lantra 1,6 GLS na dily
Trajet 2.0 CVVT 2005 momentálně na JIPce po manželčině zásahu. :-(
Trajet 2.0 CVVT 2006 plyn
Sonata 2.0 2002
H-100 Vodácký šmajchlkabinet s lůžkovou úpravou! :-)
Sonata 2.0 2002
točil by startér kdyby měl problém s imobilizérem?
a co třeba palivový filtr..nahazuji já
a co třeba palivový filtr..nahazuji já
Hyundai Matrix 1.5 CRDi VGT 81kw
imobilizér, pravda, to me vůbec nenapadlo. 12 let nepřirozený tuk ťuk start(způsob startování při imobilizéru, kdyby někdo náhodou nevěděl) a mě nenapadne, že tam se něco s prominutím pos.alo. A co toje H-scan, že se tak naivně ptám? nějak strýček Google nic moc neřiká..jako mluvíte o diagnostice? nebo očm konkrétně?
Imobilizer odpoji palivo a jiskru! Starter toci. Je to diagnostika .Kdyz bys byl z Prahy a nebo okli tak ti to muzu napichnout a juknout na to.
Accent 1.5 GT
Sonata 2.0 2002
Sonata 2.0 2002
- Farrael
- Kontaktovat uživatele:
Jojo nech si to napíchnout na diagnostiku. Bez toho to beztak bude jen hádání
Hyundai Sonata NF r.v. 2005 2.4i LPG Dark Elegant Red
Než založíte další téma, raději třikrát použijte tlačítko hledat (vpravo nahoře), než zmačknete nové téma. + Název nového tématu musí být výstižný. Děkujeme.
Než založíte další téma, raději třikrát použijte tlačítko hledat (vpravo nahoře), než zmačknete nové téma. + Název nového tématu musí být výstižný. Děkujeme.
tak díky pánové, zítra se objednávám na diagnostiku. Pak budu reportovat, jak to dopadlo, aby můj problém a jeho řešrní bylo co platné někomu dalšímu a tohle forum bylo k něčemu
ne ne, je to stoprocentne cidlo u klikove hridele, dela mi to taky, starter toci, ale nenaskoci. Pak to rok nedelalo a motor naskakoval opravdu na brnk, pak to zas zaclo, ja na to zapomnel a timhle jsem vybil uz dve baterky.
A jak jsem to vyresil ? Vzdycky jsem zacloumal s tim cidlem, odpojil, prostrikl védéčkem, zapojil a zas to frci jako driv. U toho cidla me chybi pruzinka, takze chyba je v kontaktu. Kdyby tam byla ta pruzina, tak by to ty konektory drzelo u sebe a uz by to snad nedelalo.
zdraví Petr Brno
A jak jsem to vyresil ? Vzdycky jsem zacloumal s tim cidlem, odpojil, prostrikl védéčkem, zapojil a zas to frci jako driv. U toho cidla me chybi pruzinka, takze chyba je v kontaktu. Kdyby tam byla ta pruzina, tak by to ty konektory drzelo u sebe a uz by to snad nedelalo.
zdraví Petr Brno
Najprv skontroluj,či ti pri zapnutí klučika do polohy ON zasvieti kontrolka imobilizera.Ak ano a točíš štartérom a motor nenaskočí treba vylučit chybu imob.Potom by mal pokračovat u toho čidla kluk.hriadela,tep.čidlo....
Hyundai Accent LC 1,3í 12V 63kw r. v. 2005
suzuki sx4 1,6 GS 4x4 SE-SNOW Outdoor Line r.v.2011
suzuki sx4 1,6 GS 4x4 SE-SNOW Outdoor Line r.v.2011