Tažné zařízení
Moderátoři: frawd, Moderátoři
Tažné zařízení - elektroinstalace
Zdar, Vy, co máte instalovaný tažný zařízení - kam se připojuje na instalaci auta? jen pro moji představu.. díky
Hyundai ix20 1.4/66kW Classic (Crystal White), LPG BRC, disky 16" PROLINE B700, 6.5x16" (ET45) @ GoodYear 205/55 R16.
- Reklama
- FISHkaa
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Re: Tažné zařízení - elektroinstalace
ahoj,
nevím jak u ix20, ale mě tahali +,- až od baterie. Navíc je přibyla silová jednotka (relé pro spínání světel taženého zařízení), tak aby se nezatěžovala palubní síť...
nevím jak u ix20, ale mě tahali +,- až od baterie. Navíc je přibyla silová jednotka (relé pro spínání světel taženého zařízení), tak aby se nezatěžovala palubní síť...
Člen Hyundaiclub.cz
Hyundai i30 kombi 1.6i Weekend+
Hyundai Ix35 2.0i Style LPG 2010 = prodáno
Mazda 6 Sport MZR-CD 2003 = out
Audi A4 Avant 2002 TDi = out
Škoda Fabia 1.4 MPi = out
Škoda Favorit 135LS = out
-
- *
Tažné zařízení
Dovoluji si založit nové téma na závěsné zařízení z tohoto důvodu. V dubnau 2011 jsem se stal majitelem IX 20 a chtěl jsem namontovat jako příslušenství parkovací senzora a závěs. Obojí bylo provedeno - park.senz. fungují a závěs jsem myslel též.Jenže,v pátek 21.10.2011 jsem poprvé zapojil přívěs. vozík a ono ejhle -nesvítily směrovky a světla na vozíku ,ale ani na autě.Tak jsem jel do servisu Hyundai v Rakovníku ,kde šlo auto na dílnu a tam bylo zjištěno, že je to tím, že je špatná kabeláž k závěsu.(to jem si montáž objednal u tohoto prodejce a ten to objednal u importéra Hyun.) Bylo mi navrženo, abych vyměnil všechny žárovka na vozíku a na autě.To jsem odmítl (nebudu měnit žárovky na půjčených a vlastní káře). Během toho času co bylo auto na dílně i s károu příj. tech . zjistil, že to bylo objednáná správně dle tehdejší nabídky .Technik na dílně mi pak oznámil, že na posledním školení od jim bylo řečeno, že mají dávat tu nejdražší kabeláž,protože ta funguje spolehlivě.Tak jsem jim v servise oznámil, že to beru nejdřív jako reklamaci a nebo ať objednají tu správnou kabeláž, když importér zjistil , že ta původní je špatná , ale já nic platit nebudu.Já jsem si zaplatil montáž a chci aby to fungovalo.To ,že importér zjistil ,že jde o nevyhovující kabeláž. mě jako zákazníka nezajímá. O dalším vývoji vás budu informovat. Kdo máte namontované orig. závěs a ještě jste ho nepoužil tak to zkuste, aby jste meněli problém když to budete nejmíň potřebovat jako se to stalo mě.
Hyundai IX 20, Ara Blue - 1,6 - comfort - 10/2015
- FISHkaa
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Re: Závěsné zařízení - IX 20
Možná to sem nepatří : když sem si nechával instalovat origo tažné, tak sem se o něm bavil se známým v servisu. Bylo mi řečeno, že pri instalaci je třeba ještě připojovat silový modul, aby nedocházela elektroinstalace/pojistka na autě...
Možná, že pro ix20 to již neplatí...
Možná, že pro ix20 to již neplatí...
Člen Hyundaiclub.cz
.. amatérismus .. hlavně to, jak si chtějí nechat platit vlastní chyby, to je úplně komický! To bohužel vystihuje dnešní dobu, všici jsou tak orientovaní na zisk, že ve vším spíchají a toto je výsledek - když mají něco po sobě opravovat, hledaj milion věcí, aby nto nešlo z jejich kapsy... hold čest a firemní hrdost se vytratily..
.. já si nechal tažný montovat před cca 3měsíci a rovnou jsem tam elektroinstalaci zkusil - už na montáž jsem si v kufru dovezl sebou nosič na kola - a ještě že, protože k propojení byla třeba redukce mezi zásuvkami, protože každá byla jiná...
.. já si nechal tažný montovat před cca 3měsíci a rovnou jsem tam elektroinstalaci zkusil - už na montáž jsem si v kufru dovezl sebou nosič na kola - a ještě že, protože k propojení byla třeba redukce mezi zásuvkami, protože každá byla jiná...
Hyundai ix20 1.4/66kW Classic (Crystal White), LPG BRC, disky 16" PROLINE B700, 6.5x16" (ET45) @ GoodYear 205/55 R16.
-
- *
Tak jsem si dnes vyzvedl auto ze servisu -dal jsem ho tam ve středu ráno a dostal jsem novou kabeláž k závěsu. Původní za 200 Kč - součást objednávky v dubnu byla špatná . Dostal jsem novou v hodnotě 1700Kč a vše je naprostém pořádku. a bez doplatku.
Hyundai IX 20, Ara Blue - 1,6 - comfort - 10/2015
-
tak přesně tohle jsem si prožil v červnu a taky jsem to tehdy napsal do rubriky - příslušenství. V servise mi za 4 hod domontovali silový modul, v hodnotě cca 2000,- (vč.montáže) a zachovali se jako chlapi - nakonec to bylo bez doplatku. B.R.
Re: Tažné zařízení
Ahoj hoši
Mám IX 20 skoro rok a chtěl bych si na ni namontovat tažné zařízení.Chtěl bych se zeptat kdo kde si nechával montovat T.Z. jestli u nebo v obyčejném servise.a kolik to asi stojí kaček.Jestli se neztratí záruka kdyby to montoval někdo ve stodole,když má na to certifikát.
Mám IX 20 skoro rok a chtěl bych si na ni namontovat tažné zařízení.Chtěl bych se zeptat kdo kde si nechával montovat T.Z. jestli u nebo v obyčejném servise.a kolik to asi stojí kaček.Jestli se neztratí záruka kdyby to montoval někdo ve stodole,když má na to certifikát.
Zdravím
Tak jsem si ověřoval ceny montáží tažných zařízení na IX20 a byl jsem dost v šoku.V servisu
po mě chtějí 9500Kč.A to si myslím,že je to nějak moc,technik to odůvodnil,že tam musí dát elektronickou zásuvku,která prý stojí kolem 3000Kč a bez ní by prý nešlo,i když nemám couvací senzory a P.P. mi neukazuje prasklou žárovku.
Pak jsem se šel optat do malého servisu kolik by to stálo a řekl mi?že se vejdu do 5000Kč bez elektr. zásuvky,kterou prý nepotřebuji a bude to fungovat taky.
Tak nevím kde je pravda.Napište jaké T.Z máte a kolik vás to asi stálo,jestli musí být ta drahá zásuvka nebo ne.
Tak jsem si ověřoval ceny montáží tažných zařízení na IX20 a byl jsem dost v šoku.V servisu
po mě chtějí 9500Kč.A to si myslím,že je to nějak moc,technik to odůvodnil,že tam musí dát elektronickou zásuvku,která prý stojí kolem 3000Kč a bez ní by prý nešlo,i když nemám couvací senzory a P.P. mi neukazuje prasklou žárovku.
Pak jsem se šel optat do malého servisu kolik by to stálo a řekl mi?že se vejdu do 5000Kč bez elektr. zásuvky,kterou prý nepotřebuji a bude to fungovat taky.
Tak nevím kde je pravda.Napište jaké T.Z máte a kolik vás to asi stálo,jestli musí být ta drahá zásuvka nebo ne.
Zdravím.
Já jsem si koupil závěsné na netu od SVC Náchod a nechal namontovat přímo u prodejce na nový vůz s dodáním elektroinstalace, montáž s prodejcem dohodnuta zdarma. Takže závěsné za 2500,elektroinstalace cca 1500,montáž zdarma.
Já jsem si koupil závěsné na netu od SVC Náchod a nechal namontovat přímo u prodejce na nový vůz s dodáním elektroinstalace, montáž s prodejcem dohodnuta zdarma. Takže závěsné za 2500,elektroinstalace cca 1500,montáž zdarma.
ix 20 1,4 Trikolor Glowing Red 2010
ix 20 1,6 Trikolor White Sand 2019
sakra dedula, to je dobrá cena ??? kde servisuješ a v jakým pořadí k nákupu auta byla ta dohoda ???
odesláno z křesla u televize
ix20 1,4 MPI LPG 5/2012
ix20 1,4 MPI LPG 5/2012
Teda dedulo to je teda super cena.Kam mám zajet,abych to měl taky za ty pěkný kačky.
IX20 trikolor blueberry
IX20 trikolor blueberry
-
- **
Dedulo se asi stratil. Škoda,už se asi nic nedovíme
Hyundai IX 20 1.6. 1.4 crystal white-Šemík/+Š Felicia,Š Rapid,Š1203,VAZ2105,VAZ2102,Š100
-
- **
Chceme si dat tažné-bajonet.Tak som pozeral na net-Mlada boleslav a okolie, cez servis,kvoli záruke.Najlacniejšie komlet s prácou 7148kč.Origo 10150kč.Slušné pálky Zoderú z človeka aj kožu,šmejdi
Čo sa to snívalo dedulovy??
Hyundai IX 20 1.6. 1.4 crystal white-Šemík/+Š Felicia,Š Rapid,Š1203,VAZ2105,VAZ2102,Š100
Nic se mi (nesnívalo) nezdálo tažné bylo na šrouby ne na bajonet. A montáž jsem měl v rámci prodeje. Někdo dostane koberečky, jiný si vzjedná zase jiný bonus k prodeji auta. Já měl montáž tažného jako bonus.pepe pedro píše:Chceme si dat tažné-bajonet.Tak som pozeral na net-Mlada boleslav a okolie, cez servis,kvoli záruke.Najlacniejšie komlet s prácou 7148kč.Origo 10150kč.Slušné pálky Zoderú z človeka aj kožu,šmejdi
Jinak myslím, že cena 7148 Kč s montáží zas není tak vysoká, když se jedná o závěs na bajonet.
ix 20 1,4 Trikolor Glowing Red 2010