Už jsem tu někde dával, proč auto po výměně tlumičů ztvrdne. Je to především specialita KYB. Přepočítávaj původní charakteristiku tlůmičů tak, že do ní zahrnujou opotřebení a únavu ostatních podvozkových komponentů, především pružin.....
Moderátoři: Martun, Moderátoři
Martun píše:Pánové, neměl byste někdo zájem o ty stabil tyčky co jsem koupil? Foto na předešlé straně. Cena byla po slevě 334 kč za kus.. Fakturu vám mohu ukázat. Nepoužil jsem je, jelikož mi bylo řečeno že moje jsou ještě OK. A já si je za tuto cenu mohu sehnat znovu..
Mohu je vrátit zpět prodejci, ale nejdříve se ptám zde..![]()
můžu je případně dovést na sraz, nebo poslat..
250 ?? to je hezká cena, jak jsou na tom s kvalitou ???Hardcam píše:Jestli uz je Martun nema, tak ti muzu nabidnouz za 250Kc kus...
Jojo, mám je. Nakonec jsem si je nechal. Chleba to doma nežere tak co!jarous020 píše: Ahoj,prosimtě, máš ještě ty tyčky ? měl bych zájem ...
Martun píše:Jojo, mám je. Nakonec jsem si je nechal. Chleba to doma nežere tak co!jarous020 píše: Ahoj,prosimtě, máš ještě ty tyčky ? měl bych zájem ...Já s cenou dolů nepůjdu. Už takhle jsou po slevě, a dost velké.. Je to na tobě, co chceš ty. Jestli je chceš, jsou tvoje, pokud chceš od Pavla, vem od Pavla. Tvoje volba
Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | chevroletclub.cz | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |
Partner: | Hyundaiklub.pl |