Isofix a dětská sedačka
Moderátoři: 89majlo96, Moderátoři
-
- *
Isofix a dětská sedačka
Zdravím,
v předchozím autě jsem Isofix neměl, takže jsem základnu k dětské sedačce (MaxiCosi) připevňoval pásem. Teď v novém i30 combi Isofix je. Včera jsem se snažil zacvaknout obě strany základny do oček Isofixu v zadní sedačce, ale nepodařilo se mi to. Nemůžu se k očkům pořádně dostat. Je mi jasné, že asi dělám něco špatně, jen nevím přesně co. Ze základny "packy" vytáhnout už dál nejdou, a očka ze sedadla taky ne.
Poradí někdo prosím?
Díky,
LP
v předchozím autě jsem Isofix neměl, takže jsem základnu k dětské sedačce (MaxiCosi) připevňoval pásem. Teď v novém i30 combi Isofix je. Včera jsem se snažil zacvaknout obě strany základny do oček Isofixu v zadní sedačce, ale nepodařilo se mi to. Nemůžu se k očkům pořádně dostat. Je mi jasné, že asi dělám něco špatně, jen nevím přesně co. Ze základny "packy" vytáhnout už dál nejdou, a očka ze sedadla taky ne.
Poradí někdo prosím?
Díky,
LP
- Reklama
Re: Isofix a dětská sedačka
Jaké je přesné označení té sedačky? Já jsem dával sedačku s Isofixem a bylo to úplně bez problémů.
Sedačka má isofix na teleskopech ty vytáhneš zobáčky se otevřou a vrazíš do držáku v autě a pak to domáčkneš k opěradlu co nejvíce to pujde a hotovo v autě určitě problém nehledej.
Hyundai Galloper II 2,5 TDI 4x4 rv.99 186.000 km spotř. 12L/100km prodáno
Hyundai Santa Fe 2,7 V6 4x4 rv. 06 automat 64.000 km spotř. 9,9-14,5L/100km dle nálady -- a je prodaná
Octavia II Combi 4x4 1,9TDI a další auta
Hyundai Santa Fe 2,7 V6 4x4 rv. 06 automat 64.000 km spotř. 9,9-14,5L/100km dle nálady -- a je prodaná
Octavia II Combi 4x4 1,9TDI a další auta
-
- *
Ten teleskop jsem asi musel přehlédnout. Díky, podívám se na to dneska večer!Spajky007 píše:Sedačka má isofix na teleskopech ty vytáhneš zobáčky se otevřou a vrazíš do držáku v autě a pak to domáčkneš k opěradlu co nejvíce to pujde a hotovo v autě určitě problém nehledej.
(Je z druhé ruky a proto bez návodu...)
proto jsem se ptal na oznaceni sedacky... Tak jak bylo napsano je tam teleskop.
- kubad
- **
- Kontaktovat uživatele:
na Isofix je jasná norma pasovat to musí, tak jak tu padlo je potřeba ty nožky ze sedačky povytáhnout
:hyu: IX55 3,0 V6 Premium +/- 10,5ltr/100km, 64tkm na tachometru 06/2010
New Yaris 1.33 Style Dual VVT-i Multidrive S mé drahé polovičky 01/2012
New Yaris 1.33 Style Dual VVT-i Multidrive S mé drahé polovičky 01/2012
-
- *
Nestihl jsem se na to včera podívat, tak snad dnes.bony píše:proto jsem se ptal na oznaceni sedacky... Tak jak bylo napsano je tam teleskop.
Základna pasuje na Maxi Cosi Cabrio Fix. A základna asi Family Fix, jen starší model.
Každopádně díky za pomoc s tím teleskopem. Mě bylo jasné, že chyba bude mezi židlí a klávesnicí
Tak to bude pasovat na 100% kamarád má to stejné a pasuje.
-
- *
Problém (jestli se tomu dá tak říkat) vyřešen - stačilo vysunout teleskop s packama a cvak cvak a bylo. Drží to o poznání lépe než s bezpečnostním pásem.
Ještě jednou díky za pomoc.
Ještě jednou díky za pomoc.