![Question :?:](./images/smilies/icon_question.gif)
Plast na světlech zpátečky - stavené středy
Moderátoři: vipe, Moderátoři
Plast na světlech zpátečky - stavené středy
Po cca půl roce používání Getze, myslím že standartním, se mi v zadních světlometech u zpátečky (tj. ty bílé kulaté cca 5cm v průměru čiré plasty) jakoby teplem od žárovek přetavily středy. Zkusím si vzpomenout a hodit sem i foto, ale pokud to někomu taky udělalo, bude vědět co myslím. Máte to taky? Je to na záruku? ![Question :?:](./images/smilies/icon_question.gif)
![Question :?:](./images/smilies/icon_question.gif)
Getz 1.3 - 09/05 - silver, vlastní přibastlení centrálu a komplet vytlumení mirelonem
- Reklama
Re: Plast na světlech zpátečky - stavené středy
To je divné. Ta žárovka nevyvine takový teplo za tak krátkou dobu kdy je zařazená zpátečka aby to něco roztavilo pokud nejezdíš víc na zpátečku než popředuBenedikt píše:Po cca půl roce používání Getze, myslím že standartním, se mi v zadních světlometech u zpátečky (tj. ty bílé kulaté cca 5cm v průměru čiré plasty) jakoby teplem od žárovek přetavily středy. Zkusím si vzpomenout a hodit sem i foto, ale pokud to někomu taky udělalo, bude vědět co myslím. Máte to taky? Je to na záruku?
![Shocked :shock:](./images/smilies/icon_eek.gif)
![Wink :wink:](./images/smilies/icon_wink.gif)
![Rolling Eyes :roll:](./images/smilies/icon_rolleyes.gif)
No tak to je hustý, to bych mazal na záruku. Jediný co by to vysvětlovalo, tak že tam máš moc silný žárovky a byla dlouho zařazená zpátečka. Ale jak si psal, máš tam žárovky originál.. Schválně dej vědět jak to dopadlo, nic jinýho než výměnu bych nepřipustil.
Hyundai Accent GLS, 1,5i, 12/1999, 5dv., ![Obrázek](http://images.spritmonitor.de/290245.png)
PRODÁNO 05/2012
![Obrázek](http://images.spritmonitor.de/290245.png)
PRODÁNO 05/2012
No vyborne To je jeste min nez jsem cekal ....vipe píše:My tam máme na couvačce 12V 16W celosklo.Vita píše:No to by me taky zajimalo, co to bylo ...... Protoze pouzivaji se zarovky 21 W a na svetla 5 W .. A jak uz tu bylo receno, muselo by to svitit porad a i tak .... nevim nevim....
![Wink :wink:](./images/smilies/icon_wink.gif)
Coupe 2.0 r.v. 2005 GK - 105.1/6000
Lantra 1.6 r.v. 1992 16V G4CR DOHC 84/6200
Lantra 1.6 r.v. 1992 16V G4CR DOHC 84/6200
Tak mám výsledek. A to hlavně ten, že garančkou po roce není míněno "po roce nebo po 15.000" podle toho co nastane dřív, ale "do roka nebo před 15.000", hlavně dokud cokoliv z toho nenastane. (toto dám i do fóra o garančce). Zkrátka mám najeto 10.000 a na garančku jsem byl objednán o 14dní po roce od prodeje a tak se to nedá řešit. Pro teď to prý necháme být a pokud se to bude zhoršovat, tak uvidíme. Hmm,...tak nevím, ale jsem spíš introvert a tak počkám co uvidíme.
Getz 1.3 - 09/05 - silver, vlastní přibastlení centrálu a komplet vytlumení mirelonem
Co je to za hovadinu.Benedikt píše:Tak mám výsledek. A to hlavně ten, že garančkou po roce není míněno "po roce nebo po 15.000" podle toho co nastane dřív, ale "do roka nebo před 15.000", hlavně dokud cokoliv z toho nenastane. (toto dám i do fóra o garančce). Zkrátka mám najeto 10.000 a na garančku jsem byl objednán o 14dní po roce od prodeje a tak se to nedá řešit. Pro teď to prý necháme být a pokud se to bude zhoršovat, tak uvidíme. Hmm,...tak nevím, ale jsem spíš introvert a tak počkám co uvidíme.