![Wink ;)](./images/smilies/icon_wink.gif)
![Smile :)](./images/smilies/icon_smile.gif)
Moderátoři: frawd, Moderátoři
u mně trochu pomohly zimní gumy, případně zima jako taková, též je možné, že jsem si zvykl, popravdě děti jsou teď hodně nemocný, a tak jezdím veteránem (pickupem) tam mlátěj v zatáčkách jenom vymlácený kuláky na ramenech a nějakej bordel se tam přesejpá v kuřáku, ale žádný brambory se nikde nesypou a ani to neodskakuje, ... myslím že jsem na svým hnůjdaji tady nenechal nit suchou a tak si myslím, že až nastane trochu tepleji tak se zase někdo najde co si IX 20 koupí po něčem jiném jak je starej rozhrkanej favorit a zase si tu ulevíMiros píše:Tak koukám,že už dlouho nikdo nenadává.Že by se nápravy usadily?
vlastnost to ma vzdy pobavi. ja v 3 servise hyundai som sa pytal na opravu chrastenia motora (robi to viac starych i30) a tu je presna odpoved:mmv píše:zadní náprava je nereklamovatelná je to vlastnost, přední je nereklamovatelná, je to vlastnost a k tý zadní nápravě, jestli nikoho vzadu nevozíš, tak to nebude tak kritický, vzadu je to fakt zážitek se tim autem nechat vozit
airwaves píše:Víte kde je franta? Na foru škoda. Zakládá tam v sekci OIII téma odskakování a hluk zadní nápravy.![]()
![]()
Právě se tam přesunul ze sekce Rapid. Už chystá adaptéry. Tlumič přesune před kolo, je to tak lepší. Ale hlavně maj úplně blbě naladěný tlumiče
![]()
.Dobrej fór, slyšel jsem ho na E2. Čtu snad všechny dostupný testy OIII a toto se všude opakuje. Odskakování, bouchání a dunění. OIII má ale velkou výhodu. Všichni novináři si pak vzpomenou na krásné chvíle v Portugalsku a ihned dodávají. Toto řešení je stejné, ne je dokonce lepší než multilink v OII. Chce to jen zapracovat na mediální masáži a jde všechno.
Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | chevroletclub.cz | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |
Partner: | Hyundaiklub.pl |