NAVIGACE HAVN 100

Santa Fe druhé generace, 2006 -2012

Moderátoři: miooo, Moderátoři

Radomirek

Re: NAVIGACE HAVN 100

Příspěvek od Radomirek »

Problém je v tom, že ve složce Backup/License chybí licenční soubory "Europe_map_NQ_2011_Q4.lic" "Europe_map_NQ_2012_Q1.lic" a Europe_map_NQ_2012_Q3.lic, dál tam bude chybět soubor "device.nng" a "device.nng.0 a složka .reg se soubory "naviextras.nnr" a "naviextras_packagedata.nnp.enc". Bez těchto licenčních souborů se sice mapy nahrajou, ale nejsou licensovány a tím pádem nejsou v HAVN-100 vidět. Zkoušel jsem je vygooglit, bez úspěchu, jediná možnost asi bude si mapu či mapy na Naviextras zakoupit, při stahování se neškeré licenční soubory na flešce vytvoří.
A ještě jedno upozornění. V Naviextras je možnost si předplatit aktualizaci map na jeden rok. NEDĚLEJTE TO!! Ze zálohované složky Backup, kterou byste měli mít uloženou v PC sice v pohodě mapu aktualizujete, ale pak už ji do HAVN nenahrajete. Nahrání mapy vždy vyžaduje update systému HAVN. Ale přitom se vygeneruje nové licenční číslo, skryté v souboru BACKUP/license/.reg/naviextras.nnr. Jediná možnost je dodržet postup od Slava Fe a vždy zakoupit novou mapu. Sledujte Naviextras a až se objeví novější mapa, zakupte a stahujte. Je konec ledna a k dispozici je Europe 3/2012. Za ty peníze se nijak nesnaží.
Reklama

Cirak7

Příspěvek od Cirak7 »

martin737 píše:chci se Vás zeptat, jestli máte stejné problémy s obrazovkou AUTONETu.
Obraz mi zmizí, přepíná se atd. Pro představu jsem to natočil:
http://www.youtube.com/watch?v=u76HxoQtNoQ

Před půl rokem jsem to reklamoval a dostal druhé rádio, ale už je to tady znovu. Připadá mi to jako vadná série.
Auto jsem bral v prosinci 2009.

Dejte mi vědět, jestli mám smůlu jen já ...
Díky.
Ahoj mám ted stejný problém jak jsi to vyřešil bohužel v záruce to již není.
smileboy
*

Příspěvek od smileboy »

Ahojte. Mal by niekto prosim zalohu starych alebo navod ako dostat mapy do navigacie? Aktualozoval som podla navodu radio no vsetko to zmazalo ako sa pise. A tiez som skusal vselico nahrat ale navigacia mapy nevidi. 90 eur za europu je velmi vela, tiez 60 eur na zapadnu je vela. Mal by niekto nejaky napad prosim? Pripadne neviete ci v Naviextras mavaju na mapy nejake Vianocne alebo ine akcie? Vdaka

Tiez neviem prist ako pri radii zobrazit CD text, nazov skladby cez RDS. Viete mi poradit?
Hyundai Sata Fe II, 2.2 CRDi 114 kw, r.v. 2009, AUTOMAT 5st, naj. 75 tis
Odpovědět

Zpět na „SANTA FE II“