Kniha prani a stiznosti
Moderátor: Moderátoři
- Reklama
- Rasty
- Kontaktovat uživatele:
Docela mě šte ten novej klub. Už jsem jim napsal svůj názor byť jsem se musel zaregistrovat, ale psal jsem ať mě zase smažou. JInak by mě zajímalo jestli neexistuje nějaká ochrana na kopírování názvů. Jako třeba máš hyundaiclub. Podle mě je to samé jako kdyby si někdo založil web oskarmobil.eu nebo jinou koncovku. Podle mě je to přiživování na něčem co už dlouho běží a má uspěch. Co vi na to
† Renault 19 1.8 16V r.v. 94
† Hyundai Lantra J2 2.0 16V r.v. 98 180koníků
† Audi 80 B4 Quattro 2.0 r.v. 92
* Hyundai coupe GK 2.0 r.v. 03
* Honda Civic EG 1.5 16V V-Tec r.v 94
jakej klub? obdoba tohoto? bohuzel neni zakazany udelat podobny web kdyz na tento neni nejaka ochranna znamka nebo tak necoRasty píše:Docela mě šte ten novej klub. Už jsem jim napsal svůj názor byť jsem se musel zaregistrovat, ale psal jsem ať mě zase smažou. JInak by mě zajímalo jestli neexistuje nějaká ochrana na kopírování názvů. Jako třeba máš hyundaiclub. Podle mě je to samé jako kdyby si někdo založil web oskarmobil.eu nebo jinou koncovku. Podle mě je to přiživování na něčem co už dlouho běží a má uspěch. Co vi na to
- Rasty
- Kontaktovat uživatele:
milosh: jj existuje hyundaiclub.eu založil ho pravděpodobně nějakej kokot co vydělává na reklamách. Jen mě sere že zneužil názvu tohodle klubu. To je už vrchol. A je trestné někomu schodit web? Třebas nabouráním nebo menším červíkem
† Renault 19 1.8 16V r.v. 94
† Hyundai Lantra J2 2.0 16V r.v. 98 180koníků
† Audi 80 B4 Quattro 2.0 r.v. 92
* Hyundai coupe GK 2.0 r.v. 03
* Honda Civic EG 1.5 16V V-Tec r.v 94
Sakra! Potom mě mrzí, že jsem mu taky vylepšil statistiku ... Ale to, co jsem chtěl, jsem už napsal (Blacku, díky za účet ) a taky to, že už mě tam neuvidí...
Naposledy upravil(a) KarelM dne 23 říj 2006, 23:17, celkem upraveno 1 x.
Exciting Blue Elantra sedan 1.6 GL, 2006
Ja si tam stahnul obrazek budouciho terracana na plochu:)
Hyundai Tucson 1.6 T-GDI Style 7DCT 4x4
Škoda Scala 1.6 TDI Style 7DSG
Škoda Octavia IIIFL 1.6 TDI Style DSG
Hyundai i20 1.4 16V Premium Plus - Panorama, FullLeather, Bi-xenon, Android Auto
Kia Cee´d SW 1.6 GDI TOP
Hyundai i40CW 2.0 GDI Style 6AT
Škoda Scala 1.6 TDI Style 7DSG
Škoda Octavia IIIFL 1.6 TDI Style DSG
Hyundai i20 1.4 16V Premium Plus - Panorama, FullLeather, Bi-xenon, Android Auto
Kia Cee´d SW 1.6 GDI TOP
Hyundai i40CW 2.0 GDI Style 6AT
- macháček
- Kontaktovat uživatele:
No tak jsem se tam na tom novým clubu byl taky juknout a už mě tam neuvidí. Jen aby ten koumes se nenechal oficiálně registrovat u výhradního dovozce pro ČR nebo u automobilky jako jedinný oficiální club pro ČR a jěště nedostával sponzorské peníze na akce. Možná by to chtělo něco podniknout a kontaktovat zástupce hyundai aby nás vedli jako oficlub, jestli teda chceme. To zneužití jména je nasnadě už jenom ve vyhledávači to bude dělat chaos a ten kdo se bude chtít jen podívat nebude vědět kdo je kdo a co je co. Anebo si dát registrovat ochr. známku, na zaplacení se složit a bude to. A pak na našem klubu mít na hlavní stránce: Jediný a oficiální Hyundaiclub pro ČR, copyright a registred a hotovo.
Hyundai Lantra kombi 1.5 12V GLS/r. v. 2000