](./images/smilies/eusa_wall.gif)
Moderátoři: frawd, Moderátoři
mmv píše:áááá další co si v maglevu vozí dřevěnou tyčku na podepírání zadních dveří
nikdo ten střep nechcea na jiný nemám
(na blbou otázku blbější odpověď)
ale teď budu asi už dávat pikouše do šrotu tak tam tu zadní osu napasuju ... a bude po problému
Tak ted napiš Loprajsovy,že auto nazývá -infantilně PRINCEZNAmmv píše:pepe do mýho krocana je ti hovno, a když si spokojenej buď si, já se s některejma věcma smířit nehodlám, když si chceš vozit dřevěnou tyčku na podpírání zadních dveří je to tvoje volba už jenom to, že auto nazýváš poněkud infantilně, mě v tvým případě nechává v klidupodle tvýho vozovýho parku vidím, že s dřevěnou výbavou vozu jsi už přišel do styku tak tě to zřejmě určitě nepřekvapuje, sedni na šemíka a upaluj k Neumětelům ju ???
Ale chtěl. Jenomže když se objevila konkrétní nabídka, tak všichni ti, co na tohle auto nadávají a dostali jasnou možnost se auta zbavit, se jí zřejmě zaleklimmv píše: nikdo ten střep nechce...
Do posledního slova přesně můj scénářfrawd píše:Moje staré auto ma neskutočne sralo. Dal som do neho pre mňa strašne veľa peňazí, aj tak stálo za trt. Čo som tam ja všetko dal vymeniť, aby bolo v dobrej kondícii, aj tak sa niečo zas pokazilo. Pred rokom som si povedal dosť. Predal som ho, aby som mal kľud. Oplatílo sa to. Konečne na neho nemusím myslieť. Môžem sa sútrediť na to, čo chcem.
Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | chevroletclub.cz | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |
Partner: | Hyundaiklub.pl |