Zpětné zrcátko s automatickým stmíváním - spokojeni?
Moderátoři: 89majlo96, Moderátoři
Zpětné zrcátko s automatickým stmíváním - spokojeni?
Ahoj,
mám v i30 zpětné zrcátko s automatickým stmíváním (výbava Style, je to zároveň s couvací kamerou), ale nemám pocit, že by to nějak zázračně fungovalo - jakou máte zkušenost vy?
Dřív jsem byl prostě zvyklý, že třeba na dálnici přepnu ručně zpětné zrcátko a stačí mi, že na mě auta zezadu svítí přes boční zpětná zrcátka, tady mě dost oslňovaly i přes středové.. nebo je to jen můj pocit?
Díky.
mám v i30 zpětné zrcátko s automatickým stmíváním (výbava Style, je to zároveň s couvací kamerou), ale nemám pocit, že by to nějak zázračně fungovalo - jakou máte zkušenost vy?
Dřív jsem byl prostě zvyklý, že třeba na dálnici přepnu ručně zpětné zrcátko a stačí mi, že na mě auta zezadu svítí přes boční zpětná zrcátka, tady mě dost oslňovaly i přes středové.. nebo je to jen můj pocit?
Díky.
- Reklama
Re: Zpětné zrcátko s automatickým stmíváním - spokojeni?
Tak si skús na zadné okná nainštalovať tmavé fólie a máš to vyriešené. Ja som si na všetky autá dával fólie a elektrochromatické spätné zrkadlo som nepotreboval
No a teraz, keď ho tiež mám, vlastne ani neviem, či fuguje
No a teraz, keď ho tiež mám, vlastne ani neviem, či fuguje
2018 - Hyundai Tucson 1,6GDI Style Fiery Red
2016 - Hyundai i20 1.2 MPI Comfort + LED svetla biela
2013 - Hyundai i30 kombi 1,6GDI Style + navi + panorama + béžový interiér Hazel Brown
2016 - Hyundai i20 1.2 MPI Comfort + LED svetla biela
2013 - Hyundai i30 kombi 1,6GDI Style + navi + panorama + béžový interiér Hazel Brown
Elektrochromaticke spatne zrkadlo je bomba. Jedna z veci, na ktoru som sa tesil Funguje spolahlivo a bezproblemovo . Len si ho nesmies vypnut, stale musi svietit zltozelena kontrolka na nom
Hyundai i30 kombi 1.6GDI Style cool red 10/2012 -
Zapnuté ho samozřejmě mám, ale zkoušel jsem ho i vypnout a neviděl jsem rozdíl .. zkuste to někdo vypnout / zapnout a dejte vědět, zda by to opravdu mělo být poznat, třeba to moje opravdu nefunguje? Díky.jostrih píše:Elektrochromaticke spatne zrkadlo je bomba. Jedna z veci, na ktoru som sa tesil Funguje spolahlivo a bezproblemovo . Len si ho nesmies vypnut, stale musi svietit zltozelena kontrolka na nom
Vyskúšal som v noci,perfektne to funguje, musíš ho mať ale zapnuté ako písal Jostrih. Skúšal som ho v noci vypnúť a rozdiel markantný.V minulom aute som ho nemal (Megane) a je to super vec.
Perfektní věc.Na minulém autě,co ještě stále mám není a teď na novém je to paráda.Zrovna včera jsem mé drahé polovičce, jak jsme jeli večer z města domů ukazoval,jak to funguje.Rozdíl mezi normál a když ztmavne musíš poznat,je to jasně viditelné.
Hyundai ix35 1,6GDI Trikolor Plus-Satin Amber
Mam sice vzadu zatmaveni, ale i tak zrcatko jasne funguje - u me jasna bila proti zatlumene nazelenale. Musis na to ale koukat v noci, za dne i kdyz Te nekdo zezadu oslnuje, tak to nefacha
Hyundai i30-2012 Style 99kW 04/2012...soucasnost
Hyundai Accent LC OnAir 63kW 02/2006...04/2012 Prodano
Suzuki Swift GLX 63kW 08/2002...07/2006 Prodano
Hyundai Accent LC OnAir 63kW 02/2006...04/2012 Prodano
Suzuki Swift GLX 63kW 08/2002...07/2006 Prodano
Přesně tak přes folie na zadním skle, je to ještě lepšíHaer píše:Mam sice vzadu zatmaveni, ale i tak zrcatko jasne funguje - u me jasna bila proti zatlumene nazelenale. Musis na to ale koukat v noci, za dne i kdyz Te nekdo zezadu oslnuje, tak to nefacha
Samostmievacie vnutorne spatne zrkadlo
Caute. Nevie niekto ci je mozne namontovat samostmievacie zrkadlo? Je to zložitá montáž alebo
by to malo byť bez problémov?
by to malo byť bez problémov?
Re: Samostmievacie vnutorne spatne zrkadlo
Předpokládám, že stačí jej sehnat a dotáhnout k němu šťávu
Mne to tiez funguje bez problemov je to super vecicka skusal som to vypnut a zapnut a rozdiel je obrovsky
i30 combi STYLE 1,6 CRDi HP, Sleek Silver 94kW
- 89majlo96
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Mam najtmavsie folie a aj tak ked ide v noci za mnou auto a svieti mu to vysoko tak musim prepnut spatne aby ma neoslnoval. Takze folie oslnovaniu nezabrania.miloš1 píše:Tak si skús na zadné okná nainštalovať tmavé fólie
1,4i CVVT občas nezaškodí pozdraviť obmedzovač...
A co to je za folie? Já nemám sebemenší problém mám nejtmavší a světla to tlumí celkem dost dobře a s doplněním samozatm. zrcátka je to max komfort.89majlo96 píše:Mam najtmavsie folie a aj tak ked ide v noci za mnou auto a svieti mu to vysoko tak musim prepnut spatne aby ma neoslnoval. Takze folie oslnovaniu nezabrania.miloš1 píše:Tak si skús na zadné okná nainštalovať tmavé fólie
- 89majlo96
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
tak si asi este nenatrafil na vola s vysoko nastavenymi svetlami, alebo s dialkovymi.
1,4i CVVT občas nezaškodí pozdraviť obmedzovač...
To je mozne...