![Mr. Green :mrgreen:](./images/smilies/icon_mrgreen.gif)
http://www.auto.cz/on-line-chat-probiha ... tazy-73097
Ať žije Hjondééé
![Pray [-o<](./images/smilies/eusa_pray.gif)
![Mr. Green :mrgreen:](./images/smilies/icon_mrgreen.gif)
Moderátoři: Farrael, Moderátoři
PetrT30 píše:Když jedu s mojí i20tkou a potkám jinou i20tku tak si říkám - "další chudák co trpí"![]()
No s odvedenou prací mám svou osobní zkušenost. A kde ty lidi mám? Tak třeba zde na fóru. Mnoho je třeba každý druhý. Mě nejde o to moci si někde stěžovat, ale o to abych si vůbec nemusel stěžovat. Prodeje jdou vzůru asi díky cenové politice. Při nákupu nového auta jsem byl nadmíru spokojen, ale jak se říká: když ptáčka lapají...." No a jak nám napsal pan ředitel, používají několik metod kotroly kvality servisů, tudíž se nemusíme obávat. V byznysu nedělám. Vyžaduji špičkovou kvalitu odvedené práce, tudíž bych byl příliš pomalý a tím pádem drahý a nevydělal bych si na sebe.Hardcam píše:rcc: na tvou otazku by kazdy odpovedel stejne, promin, ale "Jejich odvedená práce je žalostná a mnoho zákazníků s nimi má problémy. Nevadí vám, že spoškozují vaší značku?" je tak neurcity a nicnerikajici vykrik do tmy, ze na to nelze dostat jinou odpoved. Jaka odvedena prace? Kolik je mnoho? Kde ty lidi mas? Proc se neozvali sami? Proc tedy prodeje stale rostou?
V jakym byznysu delas a kolik mate rocne zakazniku? Jsi si jisty, ze jsou vsichni na 100% spokojeni s vykonem tve firmy?
Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | chevroletclub.cz | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |
Partner: | Hyundaiklub.pl |