Moderátoři: frawd, Moderátoři
Promin, ale jak bys solil pri -20-ti???frawd píše:Keby len solili a nesypali tie ko.otiny na cestu...
Oni to ale sypú stále, nie len keď je teplota nižšia než -7, kedy už soľ nie je účinná. Hlavne že je to lacné, otlčený lak a rozbité sklá si opravia vodiči za svoje.JirN píše:Promin, ale jak bys solil pri -20-ti???frawd píše:Keby len solili a nesypali tie ko.otiny na cestu...
Mě prodali malé balení za 400,-leopardo píše:Dostal jsem kaminkem, naštěstí těsně nad okno, ale mám ďubku až na plech na hraně nad předním oknem. Dá se koupit opravný lak (Ice Blue XAF) v nějakém malinkém balení (jako lak na nehty) nebo si to holt musím dát někde namíchat?
Kolik to tak může stát? Opravovat od dealera to nenechám (nekradu), a na pojišťovnu to házet teda fakt nebudu.
Jinak kvalita laku je ve srovnámí s Fiatem i Pažoutem někde úplně jinde, asi tak o dva levely níž.
Tak Ti to reknu jinak: bud za to rad. Bydlis v Senci, takze nad zasobarnou nejlepsi pitne vody vestredni Evrope. Ta sul je poradne svinstvo a dostane se vsude a do spodni vody (a casem i do jeste spodnejsi), kde neni osetrena vozovka proti tomu. Proto je soleni zakazano v chranenych oblastech a taky v ochrannych zonach vodnich zdroju (co je asi Tvuj pripad). Asi bys nebyl moc rad, kdyby k Vam privedli procistenou vodu z Dunaje, protoze "Vase" je ponekud zasolena.frawd píše:Oni to ale sypú stále, nie len keď je teplota nižšia než -7, kedy už soľ nie je účinná.
V Garanční knížce na tom žlutým listě, jestli Ti to tam prodejce napsal. Mám červenou (v TP) a tam je napsáno TWR. Nebo na stránkáchkasala56 píše:cus lidi mam ix 20 sedou metalizu tmavou ale potreboval bych vedet kod barvy v technicaku mam jen seda metaliza nevite kde najdu kod barvy nastrikane na aute diky
Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | chevroletclub.cz | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |
Partner: | Hyundaiklub.pl |