Kontrolka check
Moderátoři: miooo, Moderátoři
Kontrolka check
Zdravím, jedná sa o Santa Fe r.v. 2006/10 2.2CRDi 4WD 155k manuál 5st. Svieti kontrolka check (motor). Cítim stratu výkonu. Každú jazdu kontrolka svieti. Na diagnostike ukázalo zlý tlak paliva. Chybu vymazali a povedali, že je všetko v pohode. Neviete kďe môže byť chyba ? ďakujem
Santa Fe 2.2CRDi 4WD 110kW
- Reklama
Re: Kontrolka check
pokud se ti chyba objevila zpatky tak znovu na diagnostiku a presny kod chyby,podle toho pote dal,pises tlak paliva, muze to byt filtr paliva, cidlo snimani tlaku nebo cela lista railu,neb vstrikovace,takhle tezko. cos to mel za odborniky ze vymazali chybu aniz by patrali po pricine proc vyskocila
Hyu ACCENT MCT 1.5CRDi VGT rok: 10/2008 barva: 2X INDIGO BLUEMICA oil: TOTALQUARTZ9000 5W/40
Nech si zkontrolovat vstřikovací čerpadlo zda na něm nejsou povolené šrouby (mezi tělesem a přírubou) -> netěstnost -> ztráta tlaku -> ztráta výkonu či dokonce nemožnost nastartovat. Mám stejný rok co ty a tohle se mi stalo
A kde je to cerpadlo ? Hladal som ho ale nevidel som ho. Skontrolujem si to sam...
Jo taky bych vsadil na to čerpadlo , nicméně nechal bych zkontrolovat i vstřiky a filtrButch79 píše:Nech si zkontrolovat vstřikovací čerpadlo zda na něm nejsou povolené šrouby (mezi tělesem a přírubou) -> netěstnost -> ztráta tlaku -> ztráta výkonu či dokonce nemožnost nastartovat. Mám stejný rok co ty a tohle se mi stalo
Hyundai Santa Fe 2,2 CRDI, 114kw, 2007
Nemam to auto dlho a chcel som sa spytat ze ci su problemove?.. Moje ma najazdene 145tisic km.
To sa nedá takto povedat, niekedy je to o tom ako sa ku svojmu "milacikovi" správaš, ked si ho kupil ojazdene, ako sa správal byvaly majitel a nakoniec, môže byť chybný kus....je toho určite ešte viac.eXocek píše:Nemam to auto dlho a chcel som sa spytat ze ci su problemove?.. Moje ma najazdene 145tisic km.
Ja mám Santu 1rok, najazdených 192.000km, zatial motor ide bez problémov (priemerna spotreba mesto/mimo mesta 9,6L), takže zatial spokojnosť, ale už mi kľakol alternátor,žhavič a baterka...ale po 6rokoch, niečo musí odísť...
VW Touareg 2015 PREMIUM 4MOTION 193KW/262k 3.0 V6 TDi (2024 - 130.000km)
Hyundai SantaFe 2006 2.2 CRDi 110kW/150k 4WD 5st.AT GLS/VGT (2024 - 300.000km)
Hyundai SantaFe 2006 2.2 CRDi 110kW/150k 4WD 5st.AT GLS/VGT (2024 - 300.000km)
Ospravedlňujem sa že až teraz reagujem ale problémom tohto všetkého bola natankovaná nekvalitná nafta. NIKDY NEŠETRITE NA NAFTE !!!