Noví členové....
Moderátor: Moderátoři
- Reklama
- joaquinito_lopez
- *
- Kontaktovat uživatele:
Blondynaa: Dik za vitani.
Uz vim na koho se mam obratit kdyz budu mit nejaka porucha!!! Budes me poradit asi na kterou autoservisu mam hodit , k tobe do servisu? AP Butovice-Kladno? Autodrat?
Zdravim te ...
Joaquin
Uz vim na koho se mam obratit kdyz budu mit nejaka porucha!!! Budes me poradit asi na kterou autoservisu mam hodit , k tobe do servisu? AP Butovice-Kladno? Autodrat?
Zdravim te ...
Joaquin
Con Hyundai, Hasta La Victoria Siempre!
Dodge Stratus 98 2.4 16 DOHC 150 HP Red Wine
Dřive: Accent 1.3i 12V 2000 Desert Sand
Chevrolet Belair 1955
Pristi rok: Sonata, Tucson, Tiburon !
Chevrolet Belair 1955
- joaquinito_lopez
- *
- Kontaktovat uživatele:
Diky Moc!!! Letos muj syn bude zacit studovat Automechanika na Dubi tak nekterich veci udelame sami(vymena oleju, cvicky,atd) ale ty druhy veci nemuzem delat..tak diky moc!blondynaa píše:Buď ke mně do servisu nebo do Autodrátu - tam pracuje můj táta a já tam asi od 15let chodila na brigádu takže tam znám úplně všechny, takže není problém,ráda poradím a pomůžu
Joaquin
Chevrolet Belair 1955
Chevrolet Belair 1955
- joaquinito_lopez
- *
- Kontaktovat uživatele:
Ne, bohuzel nemam .Kdyz jsem utekl z Kuby skoro nic jsem nemel.milosh píše:2 joaquinito_lopez:
Nemas foto tve predchozi kary, toho Chevy 55? me se strasne libi tyhle stary auta
To auto nebyl zadny extra tunning. Byl modry , fungoval jenom predni brzdy, mel sem v kufru bednu plny svicek, hrebiky, loziska, kabely, krouzky, 5 litru body, dushe, dve pneumatiky a velky kladivo. Plnej kufr.
Ale mel jsem super Babetta , jsem predelal cely pist a valec, bezela 60 km/h ale plastove remen nevydrzel.
U stary americky auta se da vschno delat na parkoviste. Jednoduha silna mechanica.
Zdravim
Joaquin
Chevrolet Belair 1955
Chevrolet Belair 1955
Pozdrav
Zdravým Všechny lidičky tohoto fora a příznivce značky Hyundai!
Mé jméno je Ivan a bydlím na domažlicku!!
Vlastním Hyundaie Ls coupe 1.5i r.v.1993 červené barvy!
Je to fakt super autíčko a nedám na něj dopustit!!
Jsem do této značky Hyundai úplně poblázněný!!
Je fakt dobrej pocit,když jedete po silnici a každej Hundaják Vás zdraví!!
Aniž byste Ho osobně znaly!Mimochodem byl někdo z Vás na Chodských
slavnostech??Ještě jedna věc !Kolik je tu západočehů??Koukal jsem,že se tu hodně nachází Kladenáků !!
Mé jméno je Ivan a bydlím na domažlicku!!
Vlastním Hyundaie Ls coupe 1.5i r.v.1993 červené barvy!
Je to fakt super autíčko a nedám na něj dopustit!!
Jsem do této značky Hyundai úplně poblázněný!!
Je fakt dobrej pocit,když jedete po silnici a každej Hundaják Vás zdraví!!
Aniž byste Ho osobně znaly!Mimochodem byl někdo z Vás na Chodských
slavnostech??Ještě jedna věc !Kolik je tu západočehů??Koukal jsem,že se tu hodně nachází Kladenáků !!
- Nightmaster
- **
- Kontaktovat uživatele:
Zdravím, Ivane. Buď vítán do rodiny...
Mě ještě žádný Hyundaiák na silnici nezdravil, tedy kromě mých známých, kteří mají Hyundai skoro všichni.
Mě ještě žádný Hyundaiák na silnici nezdravil, tedy kromě mých známých, kteří mají Hyundai skoro všichni.
Moderátor sekcí Pokec a Srazy
Hyundai Lantra 1.6 16V DOHC G4GR
http://broumovsko.net
Hyundai Lantra 1.6 16V DOHC G4GR
http://broumovsko.net
- joaquinito_lopez
- *
- Kontaktovat uživatele:
Jo, budu na to pracovat.Kubin píše:joaquinito:koukám že máte nějakou firmu na různý loga atd., myslíš že bys nám mohl taky pomoct s návrhem toho loga
Zdravim
Joaquin
Chevrolet Belair 1955
Chevrolet Belair 1955
Green is IN !
Ahojte, tak konečne som sa zaregistrovala.
Zdravím všetkých, ktorí boli na zraze a tých, ktorý sa na nejaký zraz chystajú (ak teda sa na nejakom dohodneme). Volám sa Kačka, povodne z Košíc a teraz z Horoměříc. Mám zelenú fazulku (getzik green bean),
1,3 a je to moj miláčik. Autíčko jazdí moc dobre, síce by som si do kopečku priala trošku svižnejšiu jazdu, ale uvedomujem si, že na závodenie toto autíčko nie je a bude mi slúžiť lepšie a dlhšie, ked si len tak pradie... Jazdím si s ním do práce, do mesta a tak, ale niekolkokrát už sme absolvovali cestu na Slovensko, a musím povedať, že veľmi úspešne.
I-net mám len v práci, a nemám moc času sledovať všetky fóra a registrovať nové príspevky a nechápem, ako može niekto trvale na všetko odpovedať. Tak, a tolko k foru "noví členové".
Zdravím všetkých, ktorí boli na zraze a tých, ktorý sa na nejaký zraz chystajú (ak teda sa na nejakom dohodneme). Volám sa Kačka, povodne z Košíc a teraz z Horoměříc. Mám zelenú fazulku (getzik green bean),
1,3 a je to moj miláčik. Autíčko jazdí moc dobre, síce by som si do kopečku priala trošku svižnejšiu jazdu, ale uvedomujem si, že na závodenie toto autíčko nie je a bude mi slúžiť lepšie a dlhšie, ked si len tak pradie... Jazdím si s ním do práce, do mesta a tak, ale niekolkokrát už sme absolvovali cestu na Slovensko, a musím povedať, že veľmi úspešne.
I-net mám len v práci, a nemám moc času sledovať všetky fóra a registrovať nové príspevky a nechápem, ako može niekto trvale na všetko odpovedať. Tak, a tolko k foru "noví členové".