http://youtu.be/rQuoLZFlj4c
Jen tak off topic, když jsem uploadnul toto video na oficiální FB stránky HMC tak mi to smazali během 5 minut bez odpovědi

Moderátoři: 89majlo96, Moderátoři
no si v 1.kroku - s takymto niecim sa este nestretli, pocuju to prvy kratstrongy píše:Byl jsem v autorizovaném servisu, kde pánové usoudili, že zvuk je asi od převodovky a že se s podobným problémem nesetkali.
No neviem,kolko si navštívil servisov?Treba si vybrať iný .Keď to nepomôže,treba kontaktovať importéra.Inak mi pripadáš ako typický _ _ _ _ .Nechcem urážať,ale stále tu prudiš aký su neschopný a zároveň tvrdíš,že máš už neviem kolkýalcione píše:ono lahko sa hovori ale tie hyundai servisi su maximalna katastrofa. ja skoro 2 roky riesim opravu chrastenia motora a ich taktiku uz poznam dokonale. par prispevkov vyssie som opisal 4 body ktorymi sa hyundai riadi. myslite si ze prehanam? je to ozaj tak. za uplnu spodinu a bezchrbtovost hyundaiu povazujem ucelove klamanie. uz tolko krat mi natvrdo klamali a v roznych veciach, ono je to fakt ukrajina 1985
O.k. ,tak sorry,keď máš prvýalcione píše:was? kedy som tvrdil ze mam x-ti hyundai? mam prvy a posledny.
no baj, nechcem byt len spam a prajem vam aby vam auto slapalo a aby ste nemuseli nic riesit a zazit podstatu hyundaju. potom uvidite ze ten chruno mal pravdu aj vedomy good zamer![]()
![]()
kvak
Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | chevroletclub.cz | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |
Partner: | Hyundaiklub.pl |