zadne brzdy Atos
Moderátor: Moderátoři
zadne brzdy Atos
dnes pri brzdení bolo počuť divne klopkanie a šuchanie z praveho zadneho kolesa na mojom atose r v 2001, ked som na chvílku mierne zatiahol ručnu počas jazdy, zvuky sa stratili , to šuchanie mi robi dosť často ,ked nejdem s autom 2 a viac dní, ale dnes sa pridalo aj klopkanie tak neviem či nie je zahrdzavený brzdovy valček v kolese ,aj som to pozeral len bubon sa asi musí dať dolu z ložisiek ,ak ste to niekto robil poradte mi prípadne zaveste sem aj foto dakujem
Hyundai Atos r.v.2001 1.0 43kw 2x el.okná letné pneu Barum Brilantis 2, zimné Barum polaris 3
- Reklama
Re: zadne brzdy Atos
Na STK mi vzdycky doporucuji, at nezatahuju rucni brzdu vzdy pri odstaveni vozidla. Pakny pak "prirustaji" k bubnu a vznikla to "suchani". Teoreticky by slo buben vysoustruzit, dat nove pakny a melo by to byt OK.
Pokud bys shanel dily, muzu nabidnout:
http://www.emcat.cz/inshop/scripts/shop ... arID=16170
Pokud bys shanel dily, muzu nabidnout:
http://www.emcat.cz/inshop/scripts/shop ... arID=16170
Hyundai Tucson 1.6 T-GDI Style 7DCT 4x4
Škoda Scala 1.6 TDI Style 7DSG
Škoda Octavia IIIFL 1.6 TDI Style DSG
Hyundai i20 1.4 16V Premium Plus - Panorama, FullLeather, Bi-xenon, Android Auto
Kia Cee´d SW 1.6 GDI TOP
Hyundai i40CW 2.0 GDI Style 6AT
Škoda Scala 1.6 TDI Style 7DSG
Škoda Octavia IIIFL 1.6 TDI Style DSG
Hyundai i20 1.4 16V Premium Plus - Panorama, FullLeather, Bi-xenon, Android Auto
Kia Cee´d SW 1.6 GDI TOP
Hyundai i40CW 2.0 GDI Style 6AT
dakujem za radu ,uvidím ked to rozoberem čo tam vlastne je a čo budem potrebovať
Hyundai Atos r.v.2001 1.0 43kw 2x el.okná letné pneu Barum Brilantis 2, zimné Barum polaris 3
Sundat buben u Atose je hračka. Sundáš kolo , povolíš jen jeden křížový šroub na bubnu a buben lehce rukou stáhneš. Nemusíš ho stahovat z žádných ložisek.
dakujem ,ano už som to spravil aj som valček vymenil za novy,stary bol zadretý