jdem to přez relátko proto se ti vrací. Jen sepne a pak zase rozepne kontakty relé.Davepic píše:Mě jde spiše o tlačitko kterym zapinam vyhřivani okna ..jde mi o to že vubec se nejak nezacvakne nebo tak nebo v nem nelupne..Ja ho zmačknu ono se vrati hned zpet..tak nevim jestli to nejak zapne či ne.
Vyhrivani zadniho okna
Moderátoři: black_sheep, Tringi, Moderátoři
- Rasty
- Kontaktovat uživatele:
† Renault 19 1.8 16V r.v. 94
† Hyundai Lantra J2 2.0 16V r.v. 98 180koníků
† Audi 80 B4 Quattro 2.0 r.v. 92
* Hyundai coupe GK 2.0 r.v. 03
* Honda Civic EG 1.5 16V V-Tec r.v 94
- Reklama
tak jsem si to precetl...je to tak, ze v tom tlacitku je casovac a zarovicky na podsvetleni, nedavno jsem je menil. Takze to sklo v mym pripade topi 5 minut. Skutecne tim sepnete ovladacku rele, ktere po 5 minutach rozepne. Takze odvolavam co jsem rikal. Tlacitko tedy neni z bezpecnostnich duvodu vypinac, ale pouze spinac s casovou prodlevou.
Lantra 93/1,5 8v, slouzila dobre, bud ji zeme lehka. Nyni mondeo 2,0i
Díky chlapi...už vim na čem jsem.včera mi to nedalo a měl jsem rozebranou tapeciru na kufru a koukal jestli to vubec vyhřiva( Proměřoval sem to) když to zmačknu a bohužel ne...asi pojistka či co zitra se chci na to mrknout znova jestli poradite v čem to muže jeste byt..budu rad..Ona ani nesviti ta kontrolka když to promačknu tak to me zarařelo.
Jo a chlapi jeste maly dotaz ktery tady nepatří.( nechtěl jsem kvuli tomu zakladat tema) Jde mi o předni ostřikovače okna..jsou v pohodě ostřikuji vyborně a peknym proudem ale bohužel LIDI kolem a ne okno ktere je špinave a ktere chci umyt...( střikaji hodně do vrchu a do strany a tudíž vubec ne na sklo) pokoušel jsem s tim hybyt ale nejde to nastavit asi kuriozni problem
Nastavuje se to spendlikem ... musis pootocit tu cocku v hlave ostikovace .. Ale nedej si to moc dolu, protoze za jizdy by ti to nedostriklo na horni cast okna ...Davepic píše:Jo a chlapi jeste maly dotaz ktery tady nepatří.( nechtěl jsem kvuli tomu zakladat tema) Jde mi o předni ostřikovače okna..jsou v pohodě ostřikuji vyborně a peknym proudem ale bohužel LIDI kolem a ne okno ktere je špinave a ktere chci umyt...( střikaji hodně do vrchu a do strany a tudíž vubec ne na sklo) pokoušel jsem s tim hybyt ale nejde to nastavit asi kuriozni problem
Coupe 2.0 r.v. 2005 GK - 105.1/6000
Lantra 1.6 r.v. 1992 16V G4CR DOHC 84/6200
Lantra 1.6 r.v. 1992 16V G4CR DOHC 84/6200