![Wink :wink:](./images/smilies/icon_wink.gif)
Rade: dohadujes se tady predevsim ty, ja jsem s tebou konverzaci ukoncil a napsal jsem ti i z jakyho duvodu. Prodejce jsem nikdy nebyl, ani v
![Hyundai :hyu:](./images/smilies/eusa_boohoo.gif)
Moderátoři: 89majlo96, nulda, Moderátoři
Hardcam píše:tomyk: ja nejsem tvuj Google, jestli potrebujes informaci, vyhledej si ji sam nebo pockej, jestli se dotycny ozve, nebudu sdelovat verejne jmeno nekoho, kdo o to treba nestoji. A predevsim nebudu nic sdelovat pod natlakem, ktery vy se tu snazite vytvaret. Tu svoji teorii o placeni si s dovolenim...vis jak je to dal
Rade: dohadujes se tady predevsim ty, ja jsem s tebou konverzaci ukoncil a napsal jsem ti i z jakyho duvodu. Prodejce jsem nikdy nebyl, ani v, ani kdekoliv jinde.
Hardcam píše:tomyk: to si fakt myslis, ze vsichni svoje problemy resi verejne?
matysekul píše:A tvůj už vůbec ne. Tak si to najdi.Jak malý harant.Chceš nějaké informace,tak se trochu starej.Zatím jsi tu nepředvedl vůbec nic.Kromě lezení do zadele jednoho pána...
Nepletu se, u Háši jsi dělal.. Nikdy jsem s tebou neuzavíral táborák, a rozhodně bych si exota tvého formátu pamatoval.Věřící tam byli už od středy, mi od pátku. Máš smolíka. O Soběšíně nevíš vůbec nic, ale to mě nepřekvapuje.Fakt si tak nechápavý, čekám na info o zničených motorech díky LPG, toto je primární diskuse a ne tvoje krátká a neúspěšná dráha prodejce u Háši.Tebe nikdo v tomto vláknu neřešil, snad jen jako kecala.Hardcam píše:tomyk: to si fakt myslis, ze vsichni svoje problemy resi verejne?
rade: pletes, porad se pletes...prijezd, taborak - my dva jsme odchazeli spat temer jako posledni, orientak, odjezd - patek-sobota, v sobotu prijeli verici, ty jsem nevidel...videli jsme se na nekolika srazech, asi jsi byl pod obraz![]()
"začnu se s tebou zase bavit - po internetu" - sakra, takhle lakavou nabidku bych si mel nechat projit hlavou, skoro to vypada jako bych te ja snad chtel vyhledavat...zacal jsi jako obvykle zachazet do osobnich zalezitosti, ktery sem nepatri, o tom se muzeme bavit v pokecu nebo po zpravach...
Už chápu proč má tato diskuze 90 stránek a nechám tě tedy při tom, že jsi měl v této diskuzi poslední slovo (zdá se že to bylo tvé přání).matysekul píše:Vážený pane,mohl byste se přestat chovat jako ..... a neurážet ostatní. Škoda že vám závazek ve vašem podpisu nevydržel,protože když jste sem nechodil,tak se tu diskutovalo vcelku slušně.
@tomyk: Musel bych to hledat naprosto stejně jako ty.Takže pokud nemáš zájem něco hledat,proč bych ho měl mít já? Neřeš to,pořiď si LPG dle vlastního uvážení a jezdi.Toť konec "plodné" diskuze...
Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | chevroletclub.cz | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |
Partner: | Hyundaiklub.pl |