![Very Happy :D](./images/smilies/icon_biggrin.gif)
![Wink ;)](./images/smilies/icon_wink.gif)
![Smile :)](./images/smilies/icon_smile.gif)
Moderátoři: Farrael, Engineer, Moderátoři
nalevo mimo fotku je starej privod vzduchu od spojleru takze cerstvej vzdousek tam proudi , ale preci jenom nejakej ten teplej vzduch nasaje ale ja si myslim ze to nebude nic hroznyho , protoze se motor ozivil a na spotrebe sem nic nezmeniloTomikp píše:No todle vypadá zajímavě, ale je to stejný řešení jako sem tu dával odkaz na tu Sonatu. Neni pak ale lepší jenom ta vložka do krabice? Pač takhle to neni ochráněný před vstupem sálavýho tepla z motoru.
na přepážce se taky pracujeRasty píše:Tak tak já jsem původně i s filtrem koupil tu hlinikovou rouru co má draceq, ale nešlo to nikudy protáhnout a tak sem nechal jen původní rouru z nárazníku co šla do airboxu. Teplo tam moc nejde, ale už se pracuje na přepážce (projistotu). Hodim sem taky foto až to pujde
No, ne že u mě by to protáhnout šloRasty píše:Tak tak já jsem původně i s filtrem koupil tu hlinikovou rouru co má draceq, ale nešlo to nikudy protáhnout a tak sem nechal jen původní rouru z nárazníku co šla do airboxu. Teplo tam moc nejde, ale už se pracuje na přepážce (projistotu). Hodim sem taky foto až to pujde
Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | chevroletclub.cz | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |
Partner: | Hyundaiklub.pl |