Zapojenie ku poistkam?

Osvětlení, signalizace, audio, pojistky.

Moderátoři: 89majlo96, Moderátoři

Odpovědět
otozab

Zapojenie ku poistkam?

Příspěvek od otozab »

Dobry den, Viete mi poradit ako dokazem pripojit k rezervnym poistkam v kufri kable? Nemam skusenosti s tymto autom a neviem rozobrat poistnu krabicu v motorovej casti respektive pri vodicovi..Poprosim Vas o radu uz som z toho nestastny lebo nechcem davat poistku hore dole ale chcem to mat pokope.Ak by ste mohli potrebujem aj schemu elektriky.Dakujem..
Reklama

bembek
**

Re: Zapojenie ku poistkam?

Příspěvek od bembek »

A čo si sa vlastne chcel opýtať? ](*,)
aktuálne - Ford Focus III Turnier, 2,0 TDCi, 103kW, strieborná, Titanium
:hyu: i30 1.4CVVT, Indigo Blue, Classic plus - predané
otozab

Příspěvek od otozab »

Co je na tom nepochopitelne ? Vysvetlim polopate : Ci sa kable ku rezervnym pojistkam pripajaju cez konektor alebo je potrebne nejakym sposobom vybrat dosku na ktorej su pojistky a kable napojit odspodu..
bembek
**

Příspěvek od bembek »

Dobry den, Viete mi poradit ako dokazem pripojit k rezervnym poistkam v kufri kable? - táto otázka ma dostala

Áno, po upresnení už začínam tušť, o čo ti ide.
Odpoviem ti po tvojom. Áno, káble sa napájajú cez konektor (tak to už v elektrike býva) a je nutné nejakým spôsobom vybrať "dosku" a napojiť káble odspodu (ku konektorom samozrejme.

Teraz vážne. Ak sa tomu nerozumieš, radšej to nechaj spraviť kamarátovi, ktorý tomu rozumie.
otozab

Příspěvek od otozab »

Pytal som sa kedze som mal predtym ine vozy a tam saosadzovali do konektorov alebo do svoriek.. Nechcel som sa bezhlavo do toho pustit.
.Ked tak teraz citam tu vetu aj mne sa zda cudna.. Uznavam
bembek
**

Příspěvek od bembek »

Išlo mi len o to, jasne položiť otázku. Neber to ako zosmiešňovanie alebo urážanie.
K veci. Ja som na poistky pripájal modul na doťahovanie okien. Tiež som chcel vybrať von celú poistlovú skrinku, ale to by bola iná prácička. Tak som to vyriešil tak, že som si našiel nezapojenú poistku, na ktorej bolo na jednej strane plusko a tak som tam tú poistku dal a ťahal z druhej strany poistky už len jeden kábel tam kam som potreboval. Nepamätám už ale ktorá to presne bola.
Odpovědět

Zpět na „i30 Elektronika“