Ahoj všetci, po pol roku mi pri cúvaní (nie vždy) začalo auto zavíjať.
Je to silný prenikavý zvuk do kabíny. V servise mi povedali, že to bude krivý
spojkový tanier a bude teda nutnú jeho výmena. Máte niekto podobnú skúsenosť?
Zavýjanie pri cúvaní
Moderátoři: frawd, Moderátoři
- Reklama
Re: zavýjanie pri cúvaní
Ahoj, neviem či si to už vyriešil. Ak nie, tak choď do servisu. Je na to akcia. Mení sa lamela aj prítlačný tanier. Je na tebe, či si priplatíš a necháš si vymeniť aj ložisko.
Re: zavýjanie pri cúvaní
Vďaka, idem do servisu budúci týždeň. O akcii však nič nevedia. Kde si o nej počul?
Re: Zavýjanie pri cúvaní
Tak to by mne zajímalo jak to dopadlo.
Pokud to nedržíš na spojce, pak by to talíř dělat neměl. Spíš něco v diferenciálu. Ty převody jsou spíš dělaný na jízdu do předu. Nebo je to bez oleje.
Pokud to nedržíš na spojce, pak by to talíř dělat neměl. Spíš něco v diferenciálu. Ty převody jsou spíš dělaný na jízdu do předu. Nebo je to bez oleje.
HYUNDAI ix20 TRIKOLOR 1,4 CVVT
ŠKODA Felicia 1,3 LXI 50 kW
Trabant 601
ŠKODA Felicia 1,3 LXI 50 kW
Trabant 601
Ahoj, vymenili mi tanier a odvtedy je to OK, všetko v rámci záruky.
-
Tiez som objednany do servisu na odstranenie tohto problemu,tak dufam,ze potom to uz bude ok
ix20 1,4 CVVT Ice Blue Classic
Zdravím , tiez riešim tento problem..Pred mesiacom som nahlasil "zavyjanie" , bez problemov auto opravili v rámci záruky , ložisko som si priplatil a spokojný odišiel . Bohužial žiadna zmena k lepšiemu. Problém je že niektorý den zavýja skoro pri každom cuvaní , niekedy je to v pohode. Dnes som bol v servise znovu , bolo mi povedané že pred mesiacom vymenil lamelu,tanier a ložisko . Tak sme to išli vyskusat a samozrejme nič , reklamacia neuznaná...
O 5 mesiacov končí záruka a mám obavy že potom sa to pokazí celkom. Alebo nie je to až taký velký problém ?
Každá rada dobrá .
O 5 mesiacov končí záruka a mám obavy že potom sa to pokazí celkom. Alebo nie je to až taký velký problém ?
Každá rada dobrá .