Martine ale ja celou cestu ten plynovy pedal jen lechtal a k tomu jeste jsem stacil delat manzelce nemravne navrhyMartun píše:69pavel
co se ujíždění týká, netlačím nohu na podlahu, ale postupně přidávám.. stejně jsem tě vždy dojel.. a je fakt že za toho deště je to o hubu.. takže to bylo až dost..
Manželka s ním má svatou trpělivost..
SZ
Jarní sraz new accentů a jiných Hyundai 11.5.2013
Moderátoři: Farrael, Moderátoři
Re: Jarní sraz new accentů a jiných Hyundai 11.5.2013
Hyu ACCENT MCT 1.5CRDi VGT rok: 10/2008 barva: 2X INDIGO BLUEMICA oil: TOTALQUARTZ9000 5W/40
- Reklama
Pavle, ta manželka byla vlastní, nebo něčí jiná . To je hezké , dělat po tolika letech nemravní návrhy vlastní manželce . Proto ona jezdí pořád na srazy s Tebou , Ty jeden kujóne
Citroen Berlingo Multispace Shine, 1,6 BlueHDi 120 MAN6 bílé barvy, září 2016
ix20 1.4 CVVT 66 kW Tricolor reed, březen 2013
NewAccent 1.4 i Alpha Style Indigo blue, duben 2010
ix20 1.4 CVVT 66 kW Tricolor reed, březen 2013
NewAccent 1.4 i Alpha Style Indigo blue, duben 2010
clovece budes se divit ale je to vlastni manzelka ,musim priznat ze mame krasny vztah i po tolika letech ,a to si predstav ze v zari mame 20 vyroci no neni to krasnezolda píše:Pavle, ta manželka byla vlastní, nebo něčí jiná . To je hezké , dělat po tolika letech nemravní návrhy vlastní manželce . Proto ona jezdí pořád na srazy s Tebou , Ty jeden kujóne
a potom vis jak se to rika,se zenou musis zachazet jako s kvetinou-serezat a nalozit do studene vody a potom pravidelne strikat,kropit,serezavat aby neuvadla
Hyu ACCENT MCT 1.5CRDi VGT rok: 10/2008 barva: 2X INDIGO BLUEMICA oil: TOTALQUARTZ9000 5W/40
a potom vis jak se to rika,se zenou musis zachazet jako s kvetinou-serezat a nalozit do studene vody a potom pravidelne strikat,kropit,serezavat aby neuvadla [/quote]
Pánové, tak tohle jsem četl / slyšel/ poprvé. Ale je to krásné !!!
Pánové, tak tohle jsem četl / slyšel/ poprvé. Ale je to krásné !!!
Pavle .Já jsem s Ivou 27 let a z toho 22 manželé.Tel Ti pošlu,já byl dnes pečovat o tchyňku .Ale už jsem doma
tak pokus,diky Martune za zmenšení.Teda fotek
- Přílohy
-
- 1.JPG (79.09 KiB) Zobrazeno 6451 x
a naše poklady
Tak to jdu o něco výš .... jsem s tou svojí 34 let a 33 roků jako manželé ale představa, že bych jí v autě dělal takovýhle návrhy ( po takové době, co jsme spolu ), je přímo děsivámiroska píše:Já jsem s Ivou 27 let a z toho 22 manželé
Pavle a ty nemravné navrhy děláš ženě i jindy, nebo na Tebe zapůsobilo to zmiňované kouzlo, které se údajně na zámku Č. Lhota vyskytuje
Ještě, že ta moje se mnou na srazy nejezdí
Miros, pěkný fotky tyhle nepřipravovaný obrázky mám nejradši ....
Ssangyong Korando 1.5 GDI 2024
Fiat Tipo 1.4 T-Jet 2018 Red Amore - prodaný
Yamaha Midnight Star 1300 De luxe
New Accent 1.6i CVVT celadon blue - prodaný
Fiat Tipo 1.4 T-Jet 2018 Red Amore - prodaný
Yamaha Midnight Star 1300 De luxe
New Accent 1.6i CVVT celadon blue - prodaný
jo,nejraděj fotim momentky.V lednu jsme měli ples od Lišky.Pařil tam s nami Gott,asi 2 hodky zpíval a pak zustal.Fotek mraky,ale pak jsem se zlámal a když jsem stahoval po týdnu fotky,tak jsem se nestačil divit .Ani jsem nevěděl,že jsem se objímal i s Marešem.
no jinak,po těch práškách co beru,Ti mám raděj ledničku.