Hyundai Lantra huštění pneu
Moderátoři: Farrael, Lhoty, Moderátoři
Hyundai Lantra huštění pneu
zdravím nemám žádný štítek ani na víčku od nádrže ani u dveří kolik Lantra kombi mám mít atmosfér na předních a zadních já mám na všech 4rech 2,5 atmosféry a stejně to vypadá že to dost plave kolik tam má být díky
Hyundai Lantra kombi 1.6 16V 84kw 1998
- Reklama
- Lhoty
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Re: Hyundai Lantra huštění pneu
já foukám 2,4, přesunuto do správné sekce
Lantra 1.8 J2 Wagon 1996
4 x Trabant 601 1970 - 1991
na všech 4rech ?? a neplave ?? jo jinak děkuju za přesunutí neuvědomil jsem si to za to se omlouvám /Lhoty píše:já foukám 2,4, přesunuto do správné sekce
- Lhoty
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
na všech, neplave
Lantra 1.8 J2 Wagon 1996
Nemáš staré ty gumy? Nějaký podezřelý výrobce?
Mě kdysi na felicii začal házet zadek do boku kontroloval jsem vše - vyvážit kola - ložiska atd... dělalo to pořád, pak jsem je přehodil zadní do předu a ty přední do zadu a neudržel jsem volant jak v tom škubalo - pneumatiky letěly z kol jak namydlený blesk a u nových byl najednou klid.
Je zajímavé že to dělala pouze jedna dvojice, asi z jiné serie - vyhodil jsem je všechny už byly staré i když vzorek ještě měly. Kde je brácha koupil nevím, ale pro nic zanic se neříká že pneumatiky starší 5-6 let už na autě nemají co dělat....(Brácha na nich moc nenajezdil)
Pokud měníš zimní-letní a dělají to pouze jedny a jsou řádně nahuštěné tak bych je vyhodil za to riziko to nestojí. (pokud jsou v záruce reklamoval bych je)
Mě kdysi na felicii začal házet zadek do boku kontroloval jsem vše - vyvážit kola - ložiska atd... dělalo to pořád, pak jsem je přehodil zadní do předu a ty přední do zadu a neudržel jsem volant jak v tom škubalo - pneumatiky letěly z kol jak namydlený blesk a u nových byl najednou klid.
Je zajímavé že to dělala pouze jedna dvojice, asi z jiné serie - vyhodil jsem je všechny už byly staré i když vzorek ještě měly. Kde je brácha koupil nevím, ale pro nic zanic se neříká že pneumatiky starší 5-6 let už na autě nemají co dělat....(Brácha na nich moc nenajezdil)
Pokud měníš zimní-letní a dělají to pouze jedny a jsou řádně nahuštěné tak bych je vyhodil za to riziko to nestojí. (pokud jsou v záruce reklamoval bych je)
soban píše:Nemáš staré ty gumy? Nějaký podezřelý výrobce?
vůz sem měl z bazaru a to už tam byli takže asi staré jsou a jsou to michelin značky už byli na voze tak mám všechny 4 kola na 2,5 atmosfery a neskáče to jen pouze plave po silnici /
195/60 R14 Kleber hustím na 2,1 a Lantra sedí na ceste ako v kolajniciach
keď som hustil viac, tak boli hlučnejšie a počul som každú nerovnosť
keď som hustil viac, tak boli hlučnejšie a počul som každú nerovnosť
i30 kombi 1.6 GDI STYLE Creamy White I.2013
Lantra 2.0 J2 Wagon 1997
Lantra 2.0 J2 Wagon 1997
Ja som našiel štitok na dvierkach skrinky spolujazca alebo pristrojovej skrinke neviem každy to inak vola tam si skušal
Accent 1.3 12V r.v.10.1.1999