Černá kapota
Moderátoři: Farrael, Engineer, Moderátoři
Tak to jsem si ulevil.Uz jsem se lekl ze se zaradim mezi cerne ovce tohoto fora samozrejme ze mas pravdu ze nektere narazniky a kridla jsou nevkusna ale to je uz kazdeho vec co si na auto da a kdyz si na nej treba na...... tak mu to vzdy muzem skrytyzovata nebo pochvalit ale nemusise hned odsuzovat.
- Reklama
Spíš mě šlo o to, že pod pojmem tuning si představuju spíš úpravy brzd, podvozku, motoru....než "otunění" pomocí barevné samolepky na bok auta popř. již zmiňovaných modrých parkovaček.??? píše:Tak to jsem si ulevil.Uz jsem se lekl ze se zaradim mezi cerne ovce tohoto fora samozrejme ze mas pravdu ze nektere narazniky a kridla jsou nevkusna ale to je uz kazdeho vec co si na auto da a kdyz si na nej treba na...... tak mu to vzdy muzem skrytyzovata nebo pochvalit ale nemusise hned odsuzovat.
Jinak vítej mezi "černé ovce"
-
- Kontaktovat uživatele:
Jo no tak to je otázka, na kterou odpověď bych taky moc rád věděl.. Mám na to i svoje vlákno a jak vidíš, dlouho sem do něj nepsal nic novýho, páč se prostě nic novýho neděje.. holt mám smůlu jak na pojišťovnu tak i na neschopný lidi.. nejhorší je, že sem v začarovanym kruhu, páč něco už na tom hotový je a kdybych si to chtěl dát jinam, tak musim nejdřív zaplatit a vzhledem k platový ochotě ČPP jsem zase závislej na neschopnejch lidech.. aaach joo..
Ale snad na jaře na sraz už to bude
Ale snad na jaře na sraz už to bude
- Yurii
- Moderátor
- Bydliště: Taková prdel jménem Praha kdesi ve střední Evropě :-D
- Kontaktovat uživatele:
Jo hoši já už černou kapotu mám, heč
Dovedl bych si představit jedn důvod proč by si něko dával černou kapotu, když pominu že by to mělo vypadat jako karbonová. Já bych si třeba dal černou kapotu v případě že bych di na červenym nebo vínovym Scoupéčku dělal výdechy sání na kapotu a nechtělo by se mi patlat se se zprávnym odstínem barvy
Prostě bych to vzal černou, a tim to hasne
Dovedl bych si představit jedn důvod proč by si něko dával černou kapotu, když pominu že by to mělo vypadat jako karbonová. Já bych si třeba dal černou kapotu v případě že bych di na červenym nebo vínovym Scoupéčku dělal výdechy sání na kapotu a nechtělo by se mi patlat se se zprávnym odstínem barvy
Prostě bych to vzal černou, a tim to hasne
Scoupe, Scoupe, Scoupe, Forester, Scoupe, Scoupe, E39, A4, Fabie, Forester, Scoupe!!!
(/-/) můžeme se potkat v HCCZ.cz ;)
(/-/) můžeme se potkat v HCCZ.cz ;)
Re: okomentovani
souhlasím s tebou žluťásku......Žluťasek píše:Abych byl uprimny Panove docela me u vas prekvapuje nechut a odpor k tuningu tim nerikam ze original neni krasny ale podle nne chce byt kazdy necim vyjmecny a hlavne ma kazdy svuj styl a kazdy se nespokoji se seriovkou jako vy.Ja patrim zrovna mezi ty ktere se se svym milackem v originalnim stavu nespokojily.Me s-coupe z 92 bylo docela hodne pozmeneno a jedine u ceho jsem zustal byl podobny zluty lak s vyjmkou strechy a na jare je v planu dostrikani kapoty do stejne barvy jako je strecha a to je cerne tak doufam ze se mnou neprestanete komunikovat
S-coupe GT červeno růžovámetalíza
S-coupe GT tmavě modrá
S-coupe GT EVOI
S-coupe LS na díly
S-coupe GT tmavě modrá
S-coupe GT EVOI
S-coupe LS na díly
Mne se libi cerny stred celyho auta, takze predni naraznik-rozsiruje se carna, kapota, strecha, viko kufru, zadnik naraznik - cerna se zuzuje.
Hyundai Tucson 1.6 T-GDI Style 7DCT 4x4
Škoda Scala 1.6 TDI Style 7DSG
Škoda Octavia IIIFL 1.6 TDI Style DSG
Hyundai i20 1.4 16V Premium Plus - Panorama, FullLeather, Bi-xenon, Android Auto
Kia Cee´d SW 1.6 GDI TOP
Hyundai i40CW 2.0 GDI Style 6AT
Škoda Scala 1.6 TDI Style 7DSG
Škoda Octavia IIIFL 1.6 TDI Style DSG
Hyundai i20 1.4 16V Premium Plus - Panorama, FullLeather, Bi-xenon, Android Auto
Kia Cee´d SW 1.6 GDI TOP
Hyundai i40CW 2.0 GDI Style 6AT