Deegr píše:S autem mám najeto zatím 600km, ale i tak už nějaké postřehy člověk získá....
Taky zkusim svoji trosku do mlyna. Mam najeto 3000 km a uz jsem si na i30 zvyknul (combi 1.6GDI style).
1+2 - Toho jsem si nevsiml, ale zkusim se na to zamerit.
3 - Tohle je opravdu jen blbost
![Smile :)](./images/smilies/icon_smile.gif)
4 - Je pravda, ze displej toho opravdu moc neukazuje. me chybi treba nastaveni dalsiho servisu, teplota a tlak oleje by taky nevadila. Pripadne zobrazeni informaci z radia nebo hodiny.
5 - Dost casto ji zapomenu vysunout (na predchozim aute jsem ji nemel), protoze si pokladam spis levou ruku na dvere. Zvyk, nic jineho. Ale jinak mi vcelku sedi. I kdyz delsi by byt mohla. Ale kdyz ji vysunu, tak se zase spatne pracuje s rucni brzdou.
6 - Zatim jsem ho zaznamenal jen jednou. Vcelku by me zajimalo jak ma presne fungovat. Urcite to bude uzitecna vec.
7 - Tohle mi nevadi.
8+9 - Tohle se me netyka.
10 - Kapajici voda pri otevreni kufru me prekvapila, ale uz si na to zvykam.
11 - Modre osvetleni budiku je super. Stejne tak automaticky senzor pro svetla, ktery osvetleni upravuje podle aktualnich podminek.
12 - Jezdim vetsinou ve meste (Praha), pripadne dlouhe presuny po dalnici na Moravu, takze spotreba podle papiru 6.1 a v realu 7.6 mi pripadne relativne ok.
S autem jsem spokojeny, sice jde na horsim povrchu vic slyset cestu od kol, ale to se da prezit.