Například:
- při každém připojení (již dříve spárovaného) telefonu chce znovu aktualizovat adresář - a vyžaduje potvrzení. Nejde to někde nastavit automaticky?
- při každém připojení zapomene poslední volaná čísla, ale neumí je sám aktualizovat, vyžaduje pokyn a potvrzení
- při vytočení telefonního kontaktu který má více čísel vybere telefonní číslo náhodně - typicky to, které nemám v mobilu označené jako výchozí, to neumí handsfree poznat? Ale alespoň by mi mohl dát na výběr, nedá. Nepoužitelné u poloviny kontaktů.
- při procházení historie volaných čísel některé ukazuje jako čísla, některé jako jména z adresáře. A to i kombinovaně - třeba dokonce pod sebou jeden kontakt jménem a jednou jen telefonní číslo (jedno byl příchozí a druhý odchozí hovor). Co toto je?
- listování v telefonním kontaktu pomocí kolečka je dost zdlouhavé (mám stovky kontaktů), nejde to nějak urychlit? Např. skákat po písmenech? Nevíte někdo?
- hlasové ovládání je kapitola sama pro sebe, tohle se soudruhům podle mě vůbec nepovedlo. Možná kdyby to lokalizovali do češtiny, dalo by se o použití alespoň uvažovat...
Díky za jakoukoliv radu, která zmírní moje trápení s tolik vytouženým HF v autě..
![Rolling Eyes :roll:](./images/smilies/icon_rolleyes.gif)