Ale se ti stáhly půlky, co? A jsem rád že aspoň někomu. Můžeš být v klidu, myslím že Tvoje plynová a tlaková nádoba v autě ve vyhrazených zařízení není, ale plnící zařízení už jo.
Je mi úplně jedno, že někomu shoří barák a pojišťovna mu nic nedá, protože neměl papír o revizi komína, ale jsou mezi námi i takzvaní notoričtí popírači čehokoliv buď z neznalosti nebo tuposti. Ale nejhorší jsou ti co v "zimně" jezdí na letních, ale mají je v garáži a ví o riziku, jen jsou líní si je přehodit.

Takoví neohrožují jen sebe ale hlavně ostatní. Ale hlavně že nepatří mezi stádo ovcí
](./images/smilies/eusa_wall.gif)
.
Holt každý máme svou hladinu rizika, kterou jsme schopni akceptovat.
Přístup k zákonům mám úplně stejný jako ty a nijak jsem se po nich nepídil. Jen selský rozum. Nepracuji v oboru tlakových nádob, ale vyhrazená technická zařízení to jsou. A když každodenně při revizích vidím, jak lidi většinou z lenosti a kvůli úspoře desetikorun riskují svůj a jiných nejen majetek a jak to kolikrát blbě končí, tak se hlásím dobrovolně mezi ovce. A k těm vyhrazeným zařízením - to jsem tam přidal schválně a správně jsi si to spojil s revizí, protože u vyhrazených technických zařízení se při revizi kontroluje hlavně bezpečnost. Takže tiše předpokládám, že při
revizi LPG zařízení ve tvém voze zkontrolují i funkčnost a spolehlivost všech pojistných ventilů tlakové nádoby.