Více zde https://www.hyundaiclub.net/viewtopic.p ... 71#p402071
Moderátoři: Farrael, Moderátoři
vado píše:Tak dnes som sa dozil vrzgajucich plastov na vodicovych dverach. Pri opreti lakta na opierku v dverach to dost skripe. Skusil som dotlacit plasty, na par kilometrov to pomohlo. Ale co je horsie, vrzga to aj pri prejedeni malych nerovnosti![]()
Navyse sa lupe rychlostna paka a potah okolo nej. Na (ne)stastie mam na volante navlek, tak sa mi (este) nelupe.
Mam este jeden problem, ktory tu zatial nikto nepopisal. Pri otvarani oboch zadnych dveri sa ozyva z pantov dost silny vrzgot ("prdenie").
Za mesiac mam prvu garancku, tak som zvedavy, co mi na to povedia.
Na druhu stranu musim pochvalit motor, vyzera to, ze po asi 10tkm dost ozil. Mam pocit, ze nastavenie na EURO "cosi" je len povinne nastavenie pre testy v ramci EU. Po tych povinnych (?) km auto poznatelne ozilo. Nie je tam citit len "linearny" priebeh vykonu, ale v urcitych otackach (stupnovite) motor citelne ozije.
Velmi som spokojny s klimou. Cely den stoji ela v robote na parkovisku na priamom slnku. Klima je to schopna behom 3 minut vychladit interier na pouzitenu teplotu. Inak, pri jazde na dialnici (ustalena rychlost, rovina) som dnes zistil, ze podla spotrebomera pri rychlosti 130 km/h si zapnuta klima vypyta 0.6 l/100 km.
Ma niekto podobne skusenosti ?
Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | chevroletclub.cz | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |
Partner: | Hyundaiklub.pl |