Smrad "vůně novoty"
Moderátoři: 89majlo96, Moderátoři
Smrad "vůně novoty"
Ahoj,
za jak dlouho se vypaří smrad lepidel a změkčovadel u nového vozidla? Připadá mi to, že je to stále silný odér a to i v těchto teplých dní.
Auto mám měsíc.
Díky za radu, zda nepomůže nějaký přípravek nebo něco s NANO technologií.
I když té bych se trochu bál, jelikož vyšla studie, že NANO částice se dostávají až do buněk, kde mohou škodit .
za jak dlouho se vypaří smrad lepidel a změkčovadel u nového vozidla? Připadá mi to, že je to stále silný odér a to i v těchto teplých dní.
Auto mám měsíc.
I když té bych se trochu bál, jelikož vyšla studie, že NANO částice se dostávají až do buněk, kde mohou škodit .
i30 trikolor 1.4 CVVT | rv. 2013
- Reklama
- black_sheep
- Moderátor
Re: Smrad "vůně novoty"
mě smrdělo novotou i osmileté mondeo. bez legrace, bylo fakt zachovalé a vonělo i v zimě v mrazu - nevím čím to. teď mám jiné, a to teda už tak zachovalé není a ani ve vedrech není cítit.
I ❤ cars
Driving a Mazda MX-5 and a BMW M3 E46 convertible.
History: Mondeo ST 220, Focus ST 170, Lancia Prisma Integrale, Hyundai Scoupe LS
Driving a Mazda MX-5 and a BMW M3 E46 convertible.
History: Mondeo ST 220, Focus ST 170, Lancia Prisma Integrale, Hyundai Scoupe LS
Mám i30 od loňského dubna a já, ani přítelkyně už "novotu" necítíme, ale pokud vezu někoho cizího, tak říkají, že je to stále ještě cítit
Čo ti na "novote" vadí ? Ja som si len kvôli tomu kúpil nový i30aldai30 píše:Ahoj,
Auto mám měsíc.
od 5/13 H i30 1,6 CRDI 94KW Style, Satin Amber
Ja mam kozeny interier a voni krasne nechapu jak muze nekomu "novota" smrdet.
i30 GDI PREMIUM KOMBI 2013
- vlado1979
- Kontaktovat uživatele:
Aj moja 5-ročná šunka stále vonia novotou.
Myslel som si, že nové auto sa kupuje aj pre pocit či vôňu novoty. Evidentne to tak nie je. Sú tu absurdné požiadavky či problémy
Ak nové auto smrdí, tak potom treba skúsiť MHD. Kupci sú špecifickí. Ale vždy je to pokrok oproti felícii.
Nepoznám nikoho komu by sa novota hnusila, vlastne jeden by sa našiel, aldai30.
Myslel som si, že nové auto sa kupuje aj pre pocit či vôňu novoty. Evidentne to tak nie je. Sú tu absurdné požiadavky či problémy
Ak nové auto smrdí, tak potom treba skúsiť MHD. Kupci sú špecifickí. Ale vždy je to pokrok oproti felícii.
Nepoznám nikoho komu by sa novota hnusila, vlastne jeden by sa našiel, aldai30.
Mazda CX-5, 2.0 Skyactiv-G AWD AT, 118 kW (2015-
Suzuki Swift, 1.2 VVT, 69 kW (2016-
BMW 530i E61, 3.0 R6 AT, 200 kW (2011 -2015)
Hyundai i30, 1.4, 80 kW (2008-2011)
Peugeot 307 break, 2.0 HDi, 79 kW (2006-2008)
Mazda 121, 1.4, 44 kW (2004-2006)
Suzuki Swift, 1.2 VVT, 69 kW (2016-
BMW 530i E61, 3.0 R6 AT, 200 kW (2011 -2015)
Hyundai i30, 1.4, 80 kW (2008-2011)
Peugeot 307 break, 2.0 HDi, 79 kW (2006-2008)
Mazda 121, 1.4, 44 kW (2004-2006)
Ja bych chtel vuni novyho auta naopak privolat
Hyundai Tucson 1.6 T-GDI Style 7DCT 4x4
Škoda Scala 1.6 TDI Style 7DSG
Škoda Octavia IIIFL 1.6 TDI Style DSG
Hyundai i20 1.4 16V Premium Plus - Panorama, FullLeather, Bi-xenon, Android Auto
Kia Cee´d SW 1.6 GDI TOP
Hyundai i40CW 2.0 GDI Style 6AT
Škoda Scala 1.6 TDI Style 7DSG
Škoda Octavia IIIFL 1.6 TDI Style DSG
Hyundai i20 1.4 16V Premium Plus - Panorama, FullLeather, Bi-xenon, Android Auto
Kia Cee´d SW 1.6 GDI TOP
Hyundai i40CW 2.0 GDI Style 6AT
Rád čucháš lepidla ?
Bylo: Hyundai Coupé 1.6 1997
Hyundai Trajet 2.0 CRDI 2005
Hyundai Lantra 1.6 J2 kombi
Hyundai Trajet 2.0 CRDI 2005
Hyundai Lantra 1.6 J2 kombi
Nové auto pěkně voní - manželka tam chtěla dát jakési smrady aby to vonělo - hnal jsem ji sviňským krokem......
PS. Ale už tak pěkně nevoní..........asi budu muset kupovat auto co 3 měsíce....
PS. Ale už tak pěkně nevoní..........asi budu muset kupovat auto co 3 měsíce....
-
- *
Nic se neboj, mě nové auto taky smrdělo, za vůni bych to nepovažoval. Nepomohly ani žádné stromečky, vůně atd. Nakonec to samo ustalo asi po 2 měsících, koupil jsem jen takové to placaté BRISE s vlnkama a voní to teď krásně.
Mazda 323f 1.5 BA 1997 - super auto, nikdy nezapomenu...
Renault Laguna Grandtour 1.9 TDCI 2004 - super auto, super výbava - no, vydrželo rok, než se samo oddělalo...
Hyundai i30 CW Trikolor Comfort 1.6 CVVT 2013
Renault Laguna Grandtour 1.9 TDCI 2004 - super auto, super výbava - no, vydrželo rok, než se samo oddělalo...
- 89majlo96
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
suhlasim s hardom, tiez by som chcel mat vonu noveho auta Ale je zas pravda ze ked si obcas sadnem do noveho auta na autosalone tak mi je z toho smradu zle. Zalezi asi dost od pouzitych materialov. Pri triciatke sa mi ta vona pacila
A ak sa chces zbavit neprijemneho zapachu tak skus pouzit osviezovace alebo eliminatori zapachu napriklad Meguiars Car Odor Eliminator.
A ak sa chces zbavit neprijemneho zapachu tak skus pouzit osviezovace alebo eliminatori zapachu napriklad Meguiars Car Odor Eliminator.
1,4i CVVT občas nezaškodí pozdraviť obmedzovač...
Co všeci máte za brise a podobné šmejdy? Tyto smrady stromečky začínající a elektrickým do zásuvky konče nesnáším ať je to kdekoliv a do auta to už nesmí vůbec.....kdo má ten smrad čuchat, to rači plechovku toulenu
- 89majlo96
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
soban : kazdemu podla svojho chuti ze ? "Este tuto flasu som povedal"
1,4i CVVT občas nezaškodí pozdraviť obmedzovač...
-
- *
Pro mě za mě si tam otevři toluen či vylij flašku slivovice, já miluju Brisesoban píše:Co všeci máte za brise a podobné šmejdy? Tyto smrady stromečky začínající a elektrickým do zásuvky konče nesnáším ať je to kdekoliv a do auta to už nesmí vůbec.....kdo má ten smrad čuchat, to rači plechovku toulenu
Teda teď jsem si vzpomněl, že nemám Brise, ale Airwick https://www.google.com/search?q=brise+v ... B250%3B250
Ten voní krášně...
Mazda 323f 1.5 BA 1997 - super auto, nikdy nezapomenu...
Ta slivovice by voněla hezky. Lidi se za mnou otáčeli, když jsem ještě do nedávna jezdil ve FABII na Ethanol (E85). Vonelo to jako kanagon smichany se slivkou.
Mi nove auta taky voni, ale u i30 to je az moc. Taky mi to nedelalo zrovna nejlepe. A k tem stromeckum: ty taky nemusim, ale dal jsem za sedacku s vuni zeleneho caje a je to lepsi. NA zp. zrcatko mi nic nesmi!
Mi nove auta taky voni, ale u i30 to je az moc. Taky mi to nedelalo zrovna nejlepe. A k tem stromeckum: ty taky nemusim, ale dal jsem za sedacku s vuni zeleneho caje a je to lepsi. NA zp. zrcatko mi nic nesmi!
i30 trikolor 1.4 CVVT | rv. 2013