![Smile :)](./images/smilies/icon_smile.gif)
Ještě doplním, že když jsem jel minulý týden trasu Chotěboř - Vyšší brod přes ČB a pak jsme jezdili kolem vltavy cca 40km trasy denně celý týden, tak podle pp spotřeba 6,5, takže na okresky ideální
Moderátoři: 89majlo96, nulda, Moderátoři
No dobře, ale ty jezdíš po dálnici 90 km/h za kamionem kvůli odporu vzduchu. To je rozdíl oproti tomu jet 130-140 podle GPS. Mně to na dálnici baští kolem 7,5 - 8 l LPG a 1,5 l N95.caruser píše:mcpapa
To tie 1,4ky na LPG majú spotrebu ako dvojlitre? Ja jazdím denne 100 km diaľnice a spotreba podľa palubného PC 5,9, reál 7 l LPG, mimo mesta podľa palubného PC 4,6, reál niekde okolo 5,5 l. 9,5 l LPG žerie 1,8 T
tak jinak- ty jezdíš při průměrné rychlosti 130 km/h se spotřebou kolem 6l benálu ?caruser píše:Vladak
Prečo by malo, spotrebu LPG mám vyššiu asi o 15%. Palubný PC ukazuje 5,7, takže na benzín to bude niečo málo cez 6 litrov
caruser píše:Vladak
90 km 120 - 125 GPS a asi 10 km úsek 140 GPS, takže priemer je niekde medzi 120 - 125 km/h, a ano tam mám spotrebu podľa palubného PC 5,7 L, neviem koľko je to benzínu, pri LPG je to 7 L.
Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | chevroletclub.cz | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |
Partner: | Hyundaiklub.pl |