Světlomety
Moderátoři: Tringi, Moderátoři
Světlomety
Zdar Hyundáci,
mám roblém trošku jsem se svým coupe 97´ boural u švýcarska a jediné co nemůžu sehnat je levý světlomet komplet, nevíte nekdo o něčem nebo nemáte nekdo? Vše jsem jinak sehnal, kapota a narazník jinak jen tohle mi chybý abych to mohl spasovat. Je to hruza stačí malinkatý tukanec a plechy se trošku pomačkají a už nejdou narovnat..díky moc za ochotu
mám roblém trošku jsem se svým coupe 97´ boural u švýcarska a jediné co nemůžu sehnat je levý světlomet komplet, nevíte nekdo o něčem nebo nemáte nekdo? Vše jsem jinak sehnal, kapota a narazník jinak jen tohle mi chybý abych to mohl spasovat. Je to hruza stačí malinkatý tukanec a plechy se trošku pomačkají a už nejdou narovnat..díky moc za ochotu
prodávám Hyundai coupe 97' 2.0 16V zelená
- Reklama
Zkus vrakoviste Kladno, http://www.autaabouracky.cz
Hyundai Tucson 1.6 T-GDI Style 7DCT 4x4
Škoda Scala 1.6 TDI Style 7DSG
Škoda Octavia IIIFL 1.6 TDI Style DSG
Hyundai i20 1.4 16V Premium Plus - Panorama, FullLeather, Bi-xenon, Android Auto
Kia Cee´d SW 1.6 GDI TOP
Hyundai i40CW 2.0 GDI Style 6AT
Hyundai i20 1.4 16V Premium Plus - Panorama, FullLeather, Bi-xenon, Android Auto
Kia Cee´d SW 1.6 GDI TOP
S tim jsem se jeste nesetkal, ale pokud ta moznost je mela by byt zeshora dira na krizovej sroubovak a v ni ozubeny kolecko..alespon my Lantraci to mame u H4ek.
Hyundai Tucson 1.6 T-GDI Style 7DCT 4x4
Kia Cee´d SW 1.6 GDI TOP
Kia Cee´d SW 1.6 GDI TOP
No podle me nemuzes stelovat kazdy svetla zvlast (tlumeny, dalkovy).... Nastavis svetla na tlumeny, podle Lajn na zdi (ty si namalujes sam) ale musis si rozmery najit primo k tvymu autu ...
No a dalkovy jen prepnes .... Myslim, ze dalsi nastavovani neni .....
Mimo korekce pri zatezi ...
No a dalkovy jen prepnes .... Myslim, ze dalsi nastavovani neni .....
Mimo korekce pri zatezi ...
Coupe 2.0 r.v. 2005 GK - 105.1/6000
Lantra 1.6 r.v. 1992 16V G4CR DOHC 84/6200
Lantra 1.6 r.v. 1992 16V G4CR DOHC 84/6200
MartasZ píše:Když sem snížil auto.. ale jen předek, tak mi to taky svítilo dolů.. tak sem zajel na technickou, dal jim kilo a oni mi to rádi a s úsměvem seřídili, zkus to taky
Tak jsem byl na technicke at mi seštelujou ty světla a kupodivu jsem tam měl znameho respektive souseda takže to bylo FREE ...Ale tlumene jsem měl celem dost utopene tak mi to pošteloval a parada.A chtěl jsem se zeptat neviš co se dava za žarovku do dalkovych světel??CO je to za typ H1 ?