Caute,
ma uz niekto z vas skusenosti s montazou tempomatu do ix35 1.6 benzin, classic? Ak ano poradte, ktory model tempomatu tam pasuje a ak vam to robili v servise, tak kolko vas to vyslo. Pripadne ak viete, kde v okoli Kosic alebo Presova to montuju, dajte mi vediet.
Dakujem.
tempomat na ix35 1.6 benzin
Moderátor: Moderátoři
tempomat na ix35 1.6 benzin
Hyundai ix35, 1.6 GDI, Classic, sirius silver
- Reklama
Re: tempomat na ix35 1.6 benzin
Zdravim. Na ruskem foru nasel jsem info o tom, ze na ix35 bez funkci tempomat jde jednoduse dodelat original. Staci jen tlacitka na volant, kablik a v nekterych pripadech konektor clockspring. Priprava vede az k volantu. Udajne ridici jednotka ma povolenu tuto funkci. Otazka je jestli tohle plati i pro 1.6GDi, protoze v Rusku jsou jen 2.OL. Zminku o tom, ze je to tak, nasel jsem i na Kia foru v sekce Venga. Chlap, ktery domontoval tempomat a hodil tam navod, podtvrdil predpripravu i pro ix35. Na ebay potrebne soucastky se pohybuji od 60 do 150 USD. Oproti 12k, ktere mi nabidli v servise za neoriginal, je to dost lakave. Jeste chci sledovat vyvoj na ruskem foru, pak zkusim to.
renault megane grandtour limited, 1,6 16V 81kW
ix35 1.6GDi prodano
ix35 1.6GDi prodano
Můžeš sem prosím dát odkaz na to Ruské fórum? Děkuji.
renault megane grandtour limited, 1,6 16V 81kW
ix35 1.6GDi prodano
ix35 1.6GDi prodano
No ja mam 2liter a skusil som to kupit 60€ namontoval cca40 min a vsetko funguje akurat sa inak ovlada volanie cez blutu
Hyundai ix35 2L benzin 120kW r.v.2010