Raz som počul, že starý človek hotový kok....
Už to na mňa ide

Mal som 1,5 litra oleja, dokúpil som 3l. Stačili by aj dva, ale čo keď....
A tak som nalial, 1,5l, potom ďalší liter, potom ďalší liter a z tretieho som nechal asi 2 dcl.
](./images/smilies/eusa_wall.gif)
Ešte stále mi nezaplo že je to moc,naštartoval som, nechal ho trochu pobublať, vybral som mierku a vtedy mi došlo.....
Ako vypustiť 8 dcl horúceho oleja? Ďalšiu čistú velkú nádobu som nemal, a jediné, čo ma napadlo som urobil....Odskrutkoval som vypúšťaciu skrutku, držal ju odskrutkovanú tak, aby robila štupel, a pomalým prúdikom som vypúšťal olej do pôvodnej nádobky. Každé malé pohnutie ruky by znamenalo prúd horúceho oleja.... Bál som, sa že neuržím skrutku a olej vyhúkne von, a ja ostanem zo zaliatou jamou a bez oleja....Musel som to urobiť 4 krát, lebo od horúceho oleja bola horúca skrutka, a to vadilo môjmu prstu. (Keby vedel, že za 3 hodiny bude aj s palcom dvihať žeravú elektródu, tak by pri výmene oleja ani nepípol

A tak , miesto jednoduchej výmeny oleja v trvaní cca 20minút som strávil v jame asi 2,5 hodiny. A to nehorím, že som objednal blbý olejový filter (taký krpatý) a 11:50 som stihol kúpiť správny (otvorené bolo do 12:00)
Inak všetko ostatné išlo krásne..sviečky,filtre...
Takže asi platí: starý človek hotový....