Tak jsem se před chvilkou vrátil z obhlídky důležitých míst tohoto srazu ....
Tady jsou souřadnice pro majitele navigací :
49˚ 54` 53.55``N 14˚ 4` 1.28``E
A tady je popis cesty z různých směrů pro ty, co navigace nevlastní :
Přímo k jeskyním je možné dojet autem. Nejlépe po dálnici D5 (E50) z Prahy do Plzně, při níž se jeskyně nacházejí. Sjezd je v Berouně (exit 18) a směr na Koněprusy je dobře značen. U Koněprus jsou směrovky přímo na jeskyně. Kromě Prahy a Plzně lze přijet i od Rakovníka, Kladna a Příbrami. U jeskyní je placené parkoviště jak pro automobily tak pro autobusy. Parkovné pro osobní automobil je 30 Kč.
Tady je parkoviště a je opravdu veliké, takže by neměl být problém se společným fotem ..

- P1120811.JPG (74.85 KiB) Zobrazeno 1707 x

- P1120806.JPG (71.15 KiB) Zobrazeno 1707 x
Sraz bude na parkovišti pod jeskyněmi od 10.00 do 11.30 hod .... do této doby by jste měli dorazit, protože pro nás budu blokovat na 12 hodinu prohlídku jeskyně. Od parkoviště je to slabá čtvrt hodinka pěšky nahoru k pokladnám. Samotná prohlídka trvá hodinu a po jejím skončení půjdeme opět klidnou procházkou zpátky na parkoviště.
Moc jsem si oblíbil naše spanilé jízdy a tak jsem se i já rozhodl udělat malou projížďku

po návratu na parkoviště pojedeme krásnou krajinkou .... pro mě a Zdendu Svobodovic to bude trocha nostalgie, protože pojedeme na Karlštejn, kde jsme měli náš úplně první Accenťácký sraz

a kde mám také zamluvenou restauraci. Oběd jsem si tam dneska vyzkoušel a byl dobrej

moc dobrej !!
Tady bych, už jako tradičně všemu nechal volný průběh ... jídlo, pokec a kdo bude mít ještě dost sil, tak může absolvovat prohlídku Karlštejna

- P1120813.JPG (112.45 KiB) Zobrazeno 1707 x