Žárovky pro i30
Moderátoři: 89majlo96, Moderátoři
Re: Žárovky pro i30
No paráda, včera večer mi zas prdla lava u šofera, vydržala 7500 km, no čo už, budem musieť zohnať niečo kvalitnejšie ako osram...
1.4 MPI DOHC CWT i30CW
- Reklama
Hm tak dík, a čo takéto, má niekto nejake skusenosti ? PHILIPS BlueVision ultra 12V H7 55W PX26d+W5W
1.4 MPI DOHC CWT i30CW
Najeto 100tkm, od 93tkm druha sada vybojek - puvodni se vysvitily, cili investice 2x180,-, trafa puvodni
H1 v dalkovych vymeneny za Bosch v 90tkm pouze kvuli zmene barvy (puvodni original zarovky jsem ulozil jako nahradni) a Bosch v 97tkm vymeneny za Bosma Ledy Blue opet kvuli barve. Suma sumarum krome jedny sady vybojek pouze doborovlny naklady. Odporovy kabely nemam, denni sviceni taky ne a startuju se zarovkama.
H1 v dalkovych vymeneny za Bosch v 90tkm pouze kvuli zmene barvy (puvodni original zarovky jsem ulozil jako nahradni) a Bosch v 97tkm vymeneny za Bosma Ledy Blue opet kvuli barve. Suma sumarum krome jedny sady vybojek pouze doborovlny naklady. Odporovy kabely nemam, denni sviceni taky ne a startuju se zarovkama.
Hyundai Tucson 1.6 T-GDI Style 7DCT 4x4
Škoda Scala 1.6 TDI Style 7DSG
Škoda Octavia IIIFL 1.6 TDI Style DSG
Hyundai i20 1.4 16V Premium Plus - Panorama, FullLeather, Bi-xenon, Android Auto
Kia Cee´d SW 1.6 GDI TOP
Hyundai i40CW 2.0 GDI Style 6AT
Hyundai i20 1.4 16V Premium Plus - Panorama, FullLeather, Bi-xenon, Android Auto
Kia Cee´d SW 1.6 GDI TOP
policajti te nebrali ani jednou jedinkrat kvuli tem hidum?
i30 1.4 + kn, 12/2007
Neni duvod. Barva je stejna jako u vozu z vyroby (ale ne treba fialova, jako ma skodovka, spis do bila), takze nijak nedava najevo, ze je neco spatne. Krytky ostrikovacu mam uz pul roku v lakovne s policii nemam sebemensi problem, chovam se slusne a treba na to jeste neco ma vliv
Kdybych narazil na echt protivu, tak mu proste reknu, ze zavadu odstranim na miste, golu vozim sebou, prehozeny je to za par minutek. K tomu ale, verim, ze nedojde.
Kdybych narazil na echt protivu, tak mu proste reknu, ze zavadu odstranim na miste, golu vozim sebou, prehozeny je to za par minutek. K tomu ale, verim, ze nedojde.
Kia Cee´d SW 1.6 GDI TOP
Kia Cee´d SW 1.6 GDI TOP
Dobrá zpráva... odkud jsou výbojky?
Na STK to budeš muset předpokládám odstranit, protože auto nemá regulaci sklonu podle čidla na podvozku, a lampy taky nemáš napojené na CAN, nebo jo?
Na STK to budeš muset předpokládám odstranit, protože auto nemá regulaci sklonu podle čidla na podvozku, a lampy taky nemáš napojené na CAN, nebo jo?
I 30 CW Plus 1,4 CVVT LPG 08/2010
Netvrďte, že jdu za každou cenu proti proudu, myslete si, že si rád udělám vlastní názor
Netvrďte, že jdu za každou cenu proti proudu, myslete si, že si rád udělám vlastní názor
Prosím vás jak se dá bezpečně dostat k těm žárovkám střešního světla u řidiče? Prdla mi tam jedna, tak jsem se rozhodl vyměnit je za LED. U toho středního světla to jde v pohodě ty dvě západky, ale u řidiče mi to nějak nejde a nerad bych zničil ten mechanismus zapínaní světel.
Díky za radu.
Díky za radu.
lehce zapáčit něčím plastovým v rovině soběžné s vozidlem drží to dobře, ale povolí to, neboj
Sračkám se nevyhneš..
i30cw 1.6 CVVT+LPG 2012, cashmere brown, comfort + paket tempomat + paket kůže by Luki :D
i30cw 1.6 CVVT+LPG 2012, cashmere brown, comfort + paket tempomat + paket kůže by Luki :D
Povedlo se díky, mimochodem jsou tam 27mm sulfitky, ale vlezou se tam i 31mm
A když už jsme u toho, pitval někdo ty světélka nad sluneční clonou?
Pokud ano, tak jak do nich šetrně vlézt a co za žárovka tam je... Díky
Pokud ano, tak jak do nich šetrně vlézt a co za žárovka tam je... Díky
Ako člen klubu máš aj jednu "povinnosť". Ak sa pustíš do niečoho, čo nie je zdokumentované, napr. tie svetielka, treba to odfotiť, popísať postup a dať do vlákna "JAK NA TO".
Pomôžeš ostatným a naopak, ostatní pomôžu tebe.....
Pomôžeš ostatným a naopak, ostatní pomôžu tebe.....
Accent 94 .... 1998-2003
Favorit 135 ,Favorit 136
Škoda 100, Škoda 100
i 30 COMFORT 1,4 continental silver 2007 (predaný)
Accent LC 2004
Suzuki Vitara 2WD
alarm.ba@gmail.com
Favorit 135 ,Favorit 136
Škoda 100, Škoda 100
Accent LC 2004
Suzuki Vitara 2WD
alarm.ba@gmail.com
Kdyz se na neco ptas, napis tak rok vyroby auta ci misto vyroby, protoze se vnitrnim osvetlenim lisi.
Kia Cee´d SW 1.6 GDI TOP
Kia Cee´d SW 1.6 GDI TOP
hyundai i30
caute kupil som hyundai i30 r.v.2008 a chyba v prednom sletlometu parkovacia ziarovka a neviem ju nikde na nete najst bol som ju kupit a predavac mi predal napichovaciu ale to nie je ona v tom druhom svetlomete je ale nechce sa mi vyberat cely svetlomet na porovnanie
tak ak niekto vie poradte dik
tak ak niekto vie poradte dik
Re: hyundai i30
kupoval som ju na pumpe, ale mali až na tretej...
ale systémom: Dobrý deň, takúto máte ?
ale systémom: Dobrý deň, takúto máte ?
Accent 94 .... 1998-2003
Favorit 135 ,Favorit 136
Škoda 100, Škoda 100
Accent LC 2004
Suzuki Vitara 2WD
alarm.ba@gmail.com
Favorit 135 ,Favorit 136
Škoda 100, Škoda 100
Accent LC 2004
Suzuki Vitara 2WD
alarm.ba@gmail.com