Ahoj, po čtyřech a půl roce, kdy jsem si rádio v i30 nemohl vynachválit začalo zlobit. O trochu se zhoršil příjem, ale hlavně i když stanice hraje čistě, tak se neprvidelně stává, že na vteřinu až dvě se ozve jiná stanice. Někdy mně to lekne, když poslouchám písničku a najednou na mně zařve nějaký nesouvisející zvuk. Jinak USB hraje vpoho.
Navíte co s tím? Auto je ještě půl roku v záruce, ale težko reklamovat něco, co se ozve jen občas...
Díky
Rádio - porucha
Moderátoři: 89majlo96, Moderátoři
Rádio - porucha
Hyundai i30 , 1.4 CVVT Comfort + ESP , r.2009
- Reklama
Re: Rádio - porucha
Zkusil bych ho s jinou anténou - pokud problém zmizí, tak chcípl Hyundai zesilovač v anténě a řešením je výměna antény, ne rádia.
I 30 CW Plus 1,4 CVVT LPG 08/2010
Netvrďte, že jdu za každou cenu proti proudu, myslete si, že si rád udělám vlastní názor
Netvrďte, že jdu za každou cenu proti proudu, myslete si, že si rád udělám vlastní názor
Auto sice máš ještě v záruce, ale mám takový dojem, že na autorádio je záruka jen 2 roky. Už jsem dlouho nečetl manuál, ale mám takový dojem, že to tam je uvedeno.
Hyundai i30 Comfort, 1,6 CRDi VGT - 85kW, Vivid Blue, 07 / 2010.
Oil: Shell Helix Diesel Ultra 5W-30. Benzina - Verva Diesel / Euro Oil - Optimal Diesel (bez biosložky) + VIF
"Ať to má kozy nebo kola, vždy s tím budou problémy".
Oil: Shell Helix Diesel Ultra 5W-30. Benzina - Verva Diesel / Euro Oil - Optimal Diesel (bez biosložky) + VIF
"Ať to má kozy nebo kola, vždy s tím budou problémy".
Ahoj, já mám podobný problém, už jsem ho zkoušel řešit v servisu, ale podle nich vše v pořádku. Poslouchám standardně rádia, která u nás mají velmi dobrý signál a hrají bez problémů, bohužel rádio si samo automaticky přepne na stejnou stanici nekde z daleka které víc chrčí než hraje a už mi to tam nechá chrčet, když si manuálně přepnu zpět tak za pár minut mám zese automaticky přepnuto na chrčení. Automatické přepínání vypínat nechci, protože jezdím daleko a hodí se. Vím že všude kde jezdím v okolí ty zmíněná rádia hrají úplně bez problémů, protože fungovali skvěle ještě ve staré Š120, Felicii i Octavce, I30 se to teď nelíbí a přepíná jinam. Mám pocit že to dělá jen v okolí mého byfdliště, může to být třeba příliš silným signálem? Děkuji za každou odpověď.
Vypni si dopravní informace (mám dojem že je to skratka TA) když posloucháš stanici a ta dopravní informace nevysílá tak se to samo přepne na stanici co dopravní informace vysílá i když tato stanice je slabší. (Pak to tak blbne jak popisuješ - né všechny vysílače a stanice dopravní informace vysílají)
No a jak psaly chce to skontrolovat anténu případně konektory od antény u ní i u rádia.
No a jak psaly chce to skontrolovat anténu případně konektory od antény u ní i u rádia.