Vrzani sedadel
Moderátoři: 89majlo96, Moderátoři
Re: Vrzani sedadel
A co zámek bezpečnostního pásu? Mně to povrzávalo v Elantře.
Hyundai Elantra 1.6 100k (2006)
Renault Megane III Grandtour 1.4 TCe 130k (2010)
Renault Megane III Grandtour 1.4 TCe 130k (2010)
- Reklama
Mě taky vrzala "sedačka", nakonec jsem přišel na to, že to dělá uchycení držáku bezpečnostního pásu vpravo u sedačky, stačilo najít polohu, ve které se nachází při připoutání a zakývat s ním zleva do prava a vrzalo to slušně (je tam na šroubu u podlahy nejaká soustava pružinových podložek), prostříknul jsem to místo teflonovým olejem a od té doby už ani jednou nezavrzala.
i30cw, 1.6i CVVT COMFORT, ESP, SHINE RED, CZ 2009
čau chlapi,
vrzání sedadla řidiče u I20 mě trápilo do včerejšího dne.
Stačí odcvaknout dvě sponky dole za sedadlem, prošplíchnou WD40 podle obrázku a ve vteřině máte po problému
vrzání sedadla řidiče u I20 mě trápilo do včerejšího dne.
Stačí odcvaknout dvě sponky dole za sedadlem, prošplíchnou WD40 podle obrázku a ve vteřině máte po problému
- Přílohy
-
- DSC00570mal.jpg (135.4 KiB) Zobrazeno 1706 x
Dobrý, mě nevržou, ale až jednou...
Kdyby ještě někdo vymyslel, jak přemluvit přední sloupky, aby v nich nebouchalo.
Plus vylepšit držák pásů.
Kdyby ještě někdo vymyslel, jak přemluvit přední sloupky, aby v nich nebouchalo.
Plus vylepšit držák pásů.
I 30 CW Plus 1,4 CVVT LPG 08/2010
Netvrďte, že jdu za každou cenu proti proudu, myslete si, že si rád udělám vlastní názor
Netvrďte, že jdu za každou cenu proti proudu, myslete si, že si rád udělám vlastní názor
Ahojte, v posledných dňoch som aj ja zaregistroval, že mi akosi vŕzga sedadlo vodiča. Najmä pri nástupe a výstupe z vozidla. Sledovaním som zistil, že ten blbý zvuk ide od kolečka, ktorým sa nastavuje sklon sedadla. Z vonkajšej ale aj z vnútornej strany ( zo spodu sedadla ) som kolečko namazal, striekol som tam olej, no stále to vŕzga Najsilnejšie je to, keď kolečko doslova zatlačím, ale aj keď ním regulujem sklon Máte niekto nejaký tip ?
Hyundai i30 1,4 CVVT , 80kW , ročník 5/2010