Vážně? Tak to mě technik buď mystifikoval, já jsem se ptal konkrétně na automatický dojezdy (tedy že cvaknu spínačem na dveřích a okno samo sjede úplně dolu nebo vyjede úplně nahoru), nikoliv na "ten řádek" v ceníku. Anebo se to třeba dá domontovat třeba prostě výměnou spínačů jako náhradního dílu, akorát se to neuvádí v cenících a technik už s tím měl nějakou zkušenost...JoRy píše:Pozor, tohle neni to co puvodne myslel - tohle je jen automaticke dovirani nahoru pri zamknuti auta.kentanjack píše:Dá se to dokoupit, je to v ceníku příslušenství. Servisák mě přesvědčoval o tom, že je to ekvivalentní tomu, co je ve vyšších výbavách.PatryCzech píše:... Jinak automatické vytahování oken je až od nějakého vyššího stupně výbavy, já mám Comfort a tam to není, což mě pěkně se*e...
Viz zde: http://www.hyundai.cz/files/download/mo ... i30-5d.pdf
Automaticke dojezdy se bohuzel nedaji domontovat. Jak jsem psal, zalezi na vybave...
Razeni zpatecky
Moderátoři: 89majlo96, Moderátoři
-
- *
Re: Razeni zpatecky
- Reklama
Až ti to domontujou tak dej vědět a hlavně i kde a za kolik.
Předpokládám autorizovaný servis.
Dal bych si to domontovat taky.
Předpokládám autorizovaný servis.
Dal bych si to domontovat taky.
Hyundai i30 combi (07/2013), 1.6 GDI + další příslušenství
(Koupeno a servisováno v Hyundai Centrum Praha - Dolní Počernice)
Spritmonitor: http://goo.gl/Jkij5e
(Koupeno a servisováno v Hyundai Centrum Praha - Dolní Počernice)
Spritmonitor: http://goo.gl/Jkij5e
Hmm, jake tlacitko? Ja zpatecku radim tak, ze to vytahuju nahoru, jako ve stare i30, jenze bez toho krouzku to fakt nejde. Co delam blbe?bony píše:Musím taky konstatovat, že řazení je úplně v pohodě, rozhodně lepší než kroužek... páka pěkně padne do ruky a prsty jen zamáčkneš tlačítko a šupneš tam zpátečku... co je na tom složitého? Jde vidět, že nevíš co je to porod... Jinak ohledně okna u řidiče naprostý souhlas, nevím co má společného výbava, protože ani v plné okno nahoru samo nejde.
Hyundai i30 1.4 Classic Plus moonlight blue
Tlačítko je na obrázku označeno červenou šipkou.Killer píše:Hmm, jake tlacitko? Ja zpatecku radim tak, ze to vytahuju nahoru, jako ve stare i30, jenze bez toho krouzku to fakt nejde. Co delam blbe?bony píše:Musím taky konstatovat, že řazení je úplně v pohodě, rozhodně lepší než kroužek... páka pěkně padne do ruky a prsty jen zamáčkneš tlačítko a šupneš tam zpátečku... co je na tom složitého? Jde vidět, že nevíš co je to porod... Jinak ohledně okna u řidiče naprostý souhlas, nevím co má společného výbava, protože ani v plné okno nahoru samo nejde.
- Přílohy
-
- hw033921.jpg (64.64 KiB) Zobrazeno 3517 x
Dik, tak to se musim podivat, ale fakt jsem si ho nevsiml.
Narozdíl od Killera to "tlačítko" používám, ale často se mi stane, že mi zpátečka nejde zařadit, musím spojku pustit a znovu ji šešlápnout, abych zařadil.
To se mi stalo snad jen jednou, ale to je normální. V Ochcávce nemohu zařadit 4x do týdne...Dale261 píše:Narozdíl od Killera to "tlačítko" používám, ale často se mi stane, že mi zpátečka nejde zařadit, musím spojku pustit a znovu ji šešlápnout, abych zařadil.
-
- *
Jaj, tak jestli jsi o tom tlačítku nevěděl, tak to ani nechci vědět jak jsi tu zpátečku řadil
Mazda 323f 1.5 BA 1997 - super auto, nikdy nezapomenu...
Renault Laguna Grandtour 1.9 TDCI 2004 - super auto, super výbava - no, vydrželo rok, než se samo oddělalo...
Hyundai i30 CW Trikolor Comfort 1.6 CVVT 2013
Renault Laguna Grandtour 1.9 TDCI 2004 - super auto, super výbava - no, vydrželo rok, než se samo oddělalo...
Hyundai i30 CW Trikolor Comfort 1.6 CVVT 2013
Proste bomba.PatryCzech píše:Jaj, tak jestli jsi o tom tlačítku nevěděl, tak to ani nechci vědět jak jsi tu zpátečku řadil
Hyundai i20 Chic 1,25 (2017-) biela
Opel Insignia GS 1,5 T Innovation(2018-) Satin Grey
Hyundai Elantra AD 1,6 Style Sparkling metal
Hyundai i40cw 1,6 GDI, Blue spirit
Ford Cmax 1,6
Ford Mondeo 1,8
Mazda 626 V6, Renault 21 , Citroen BX16...
Opel Insignia GS 1,5 T Innovation(2018-) Satin Grey
Hyundai Elantra AD 1,6 Style Sparkling metal
Hyundai i40cw 1,6 GDI, Blue spirit
Ford Cmax 1,6
Ford Mondeo 1,8
Mazda 626 V6, Renault 21 , Citroen BX16...
Co je to zpátečka? Tohle vlákno je moc
i30 PDe 1,4 T-GDi 103 kW BoC Club Polar White
i30 II 1.4 TRIKOLOR + Paket Komfort Cool Red prodáno
i20 1.4 Comfort Electric red prodáno
i30 II 1.4 TRIKOLOR + Paket Komfort Cool Red prodáno
i20 1.4 Comfort Electric red prodáno
snad uz to pujde. Co to bylo za prodejce ze nepredvedl auto... -5bodu
No jak, jako u sve i30, proste jsem vytahoval to na pace. Ale fakt je, ze s tim tlacitkem je to o necem jinem Az ho budu vracet, tak je tam pekne sprdnu, ze mi to nerekli. A nebo mozna ne, abych nevypadal jak totalni trubkaPatryCzech píše:Jaj, tak jestli jsi o tom tlačítku nevěděl, tak to ani nechci vědět jak jsi tu zpátečku řadil
To jsem rád, že už to jde jak má...Killer píše:No jak, jako u sve i30, proste jsem vytahoval to na pace. Ale fakt je, ze s tim tlacitkem je to o necem jinem Az ho budu vracet, tak je tam pekne sprdnu, ze mi to nerekli. A nebo mozna ne, abych nevypadal jak totalni trubkaPatryCzech píše:Jaj, tak jestli jsi o tom tlačítku nevěděl, tak to ani nechci vědět jak jsi tu zpátečku řadil
Tak jsem se už dlouho nezasmál, jako u té pojistky zpátečky Promiň Killer, ale to nešlo přejít jen tak s pozvednutým obočím. No a teď zase dál. To že nejde někdy zařadit zpátečka je zapřičiněno tím, že zpátečka nemá synchron jako rychlosti dopředu. Proto se občas potká zoubek na zoubek a pak je nutno vyšlápnout spojku ještě jednou aby se předlohová hřídel v převodovce pootočila do jiné polohy a zoubek zapadl do mezery. Netrapte se tím, synchron nemají na zpátečce žádná běžná osobní auta . Já bych se Vás chtěl ale zeptat na zvuk převodovky při couvání. Že všechny auta při couvání kňučí jak pes je normální, ale já když odlehčím plynový pedál a zpátečka není v tahu, tak už to není kňučení, ale vytí kojota. V autě to není tak strašné, tam pípají senzory a vrčí víčko kamery, ale z venku to je dost hlasité. Jsem nejukňučenější couvající auto na sídlišti . Asi to nebude závada, ale vlastnost, proto bych rád slyšel, jak to máte Vy.
I 30, 1,6 CVVT 88 kW HB, Trikolor + Paket Parking + 16", Sleek Silver
Renault Thalia 1.2 silver
Š Felicia 1.3 MPI GL
ex:Mitsubishi Lancer Wagon
Š 1000 MB
Renault Thalia 1.2 silver
Š Felicia 1.3 MPI GL
ex:Mitsubishi Lancer Wagon
Š 1000 MB
Hmm, tak to jsem si nikdy nevsiml. Ale je fakt, ze ja couvam pomalu. Ono to u nas na sidlisti ani moc nejde. Ale vylozene knuceni jsem tedy nikdy neslysel.