Kód: Vybrat vše
http://uloz.to/xTy8HW6z/etmh12002-zip
Inac vratil som sa prave z Grecka(20 dni,3000km,320l nafty) spotreba od 8,3 do 15l/100km,cestou som musel odvzdusnit predne brzdy,pribrzdovali kotuce(strmene mam nove) v pravych dverach zacalo plieskat sklo pri zatvarani,ked bolo otvorene okno,tak som zhodil tapacir v Macedonsku na dverach,zistil ze sa odtrhol bodovy zvar,co drzi vodiacu prednu listu na sklo,navrtal dieru a uchytil skrutkou-tuto zavadu sm uz riesil na vodicovyxh dverach,teraz uz aj a spolujazdcovych.Teraz uz bude klud. Horsie je,ze asi sa mi pridrel klimakompresor a nevyhnem sa bud repasu,alebo novemu kompresoru,zatial poriesim nahradny remen pre verziu bez klimy,keby sa nieco stalo po ceste s loziskami...konecne som zistil,co mi chrastilo vpredu po prejazde nerovnosti.....su to manualne volnobezky,asi malo vazeliny,tak idem vymenit naplne v loziskach a zaroven poriesim aj tie volnobezky....musim to trosku pochystat,za mesiac zmiznem za kanal na tri mesiace,vratim sa v zime,rovno na STK,tak nech ma to niekde nenecha v stichu.....