Neštartuje po 2 týždňoch
Moderátoři: Martun, Moderátoři
-
- *
- Kontaktovat uživatele:
Neštartuje po 2 týždňoch
Páni pomôžte prosím,
vrátil som sa z dovolenky, po 2 týždňoch som sa pokúšal naštartovať a nič :/
batéria sa tvári OK (v apríli menená za najsilnejšiu Vartu C30)...skúsim naštartovať, po polsekunde sa valce zaseknú a už s nimi nepohnem.
stretol sa s tým niekto? nejaké odhady?
díky, Pali
vrátil som sa z dovolenky, po 2 týždňoch som sa pokúšal naštartovať a nič :/
batéria sa tvári OK (v apríli menená za najsilnejšiu Vartu C30)...skúsim naštartovať, po polsekunde sa valce zaseknú a už s nimi nepohnem.
stretol sa s tým niekto? nejaké odhady?
díky, Pali
- Reklama
- cert
- Kontaktovat uživatele:
Re: Neštartuje po 2 týždňoch
Zkus jinou baterii. Stalo se mi a zrovna u té samé značky jak máš Ty, že akumulátor odešel ze dne na den. Zkus změřit napětí baterie bez zátěže a pak při startování...
Hyundai Accent 1,6i CVVT Elegance, Velvet Red (TZ), BORBET CA, audio MAGNAT, MAD Classic Collection, 10/2008
Moc se mi líbí termín "válce se zaseknou a už se ani nehnou" či tak nějak , ono válce se moc nehejbají....
Mám zde ale pět zesypaných baterek co se také "tváří" OK, ale pouze tváří .
Po tom zaseknutí "válců" jde pootočit motorm rukou? Kolikráte to otočí motorem? Pohasnou kontrolky? Kolik má baterie voltů?
Mám zde ale pět zesypaných baterek co se také "tváří" OK, ale pouze tváří .
Po tom zaseknutí "válců" jde pootočit motorm rukou? Kolikráte to otočí motorem? Pohasnou kontrolky? Kolik má baterie voltů?
.........
-
- *
- Kontaktovat uživatele:
jasné, samozrejme že nie valce ale piesty v tej panike som to doplietol
kontrolky zostanú svietiť, aj svetlá som skúšal, všetko v pohode...ešte som si všimol, že po pokuse o štart sa vynulujú aj hodiny na palubovke
kontrolky zostanú svietiť, aj svetlá som skúšal, všetko v pohode...ešte som si všimol, že po pokuse o štart sa vynulujú aj hodiny na palubovke
Tak zkus zda tím motorem lze pootočit ručně, pak přeměř tu baterii, popřípadě ji pak dobij. No a pak budeme řešit dál.
.........
- cert
- Kontaktovat uživatele:
Změř napětí na svorkách akumulátoru bez zátěže a při startu. Taky bych zkusil jestli jsou pořádně, pevně a bez oxidace připevněné kabely na kontaktech akumulátoru.
Hyundai Accent 1,6i CVVT Elegance, Velvet Red (TZ), BORBET CA, audio MAGNAT, MAD Classic Collection, 10/2008
- Richard555
jestli se ti vynulujou hodiny, je slabá baterka, dobij ji nebo nastartuj přes kabely, určitě udělej to co ti radí výše, a zkontroluj i kabel co vede od baterky na kostru a ten ke startéru .... bacha odpoj přitom samo baterku !!!!!
Mazda CX3 2.0 6°man.,IX55 V6 CRDI 4x4,Santa Fe CRDI VGT 4X4 2005,YAMAHA 125 Majesty 2005,bejvávalo:Daewoo Nubira kombi 2.0 CDX LPG,Škoda Felicia Kombi 1,3MPI,Pontiac Le Mans,Mistubishi Space Wagon,Škoda Favorit,Moskvič 2140,Moskvič 403,skůtr ČZ175
- Richard555
No a pak bych zkontroloval klidovej odběr auta, měl by být v řádu desítek miliampér (20-40) pokud je to víc něco ti žere z baterky..... a pak nevydrží dlouho v nabitým stavuRichard555 píše:jestli se ti vynulujou hodiny, je slabá baterka, dobij ji nebo nastartuj přes kabely, určitě udělej to co ti radí výše, a zkontroluj i kabel co vede od baterky na kostru a ten ke startéru .... bacha odpoj přitom samo baterku !!!!!
Mazda CX3 2.0 6°man.,IX55 V6 CRDI 4x4,Santa Fe CRDI VGT 4X4 2005,YAMAHA 125 Majesty 2005,bejvávalo:Daewoo Nubira kombi 2.0 CDX LPG,Škoda Felicia Kombi 1,3MPI,Pontiac Le Mans,Mistubishi Space Wagon,Škoda Favorit,Moskvič 2140,Moskvič 403,skůtr ČZ175
-
- *
- Kontaktovat uživatele:
páni,
ďakujem Vám za všetky rady a postrehy. včera som auto naštartoval pomocou káblov. teraz už len budem zisťovať, kde je nadmerný odber batérie, ale mám podozrenie na autorádio.
pekný víkend a ďakujem ešte raz!
Pali
ďakujem Vám za všetky rady a postrehy. včera som auto naštartoval pomocou káblov. teraz už len budem zisťovať, kde je nadmerný odber batérie, ale mám podozrenie na autorádio.
pekný víkend a ďakujem ešte raz!
Pali