Díra v plynu
Moderátoři: Farrael, Moderátoři
Díra v plynu
Zdravím tak se peru už nějakou dobu stím že když stojím s teplým motorem na volnoběch a nechám spadnou otáčky a rychle přidám plyn tak je tam jakoby díra než to motor pobere...občas to i střílí. Nevím už co mám dělat. Kabely ke svíčkám i svíčky vyměněný. Na diagnostice řekli že to je těma kabelama tak sem koupil jiny.... ale co dá? Asi to prodám ..ser... mě to.
Accent 1,3i 12V do provozu 12/1995
- Reklama
svíčky sem měnil a nic....já měl v prdeli vlnovec...takže taky před lamdou, ale nezdá se mi to že by to dělala lambáda. A tobě to dělá jen na volnoběh nebo i při jízdě. Mě jenom na volnoběh. Samozřejmě že při jízdě to taky dělá ale to zase jen když stojím někde na křižovatce a potřebuju se rychle rozjet tak se ta díra zase projeví
tak sem myslel ze to budu mit už dnes ale poslali jinej díl. Mělo by mě to vyjít i s prací na 2200,- což ještě jde. i když je pravda že je ten chlápek co mi to dělá hodně solidní a asi přimouřil dost oči. Samotnej díl stojí 1600,- (po slevě) Volal jsem do hyundaie a tam mi řekli že prodávají pouze celou sadu a ta vyjde na 4700