Zadní křídlo
Moderátoři: vipe, Moderátoři
- Reklama
To je fakt, levný to moc není, ale jednou je to náš miláček, tak nějakou tu kačku člověk obětuje a já jsem se to toho křidýlka prostě zamiloval. Mám štěstí i v tom, že mé drahé polovičce se to líbí taky a tak to mám jako dárek k svátku . Jinak je fakt, že někde na sídlišti bych se o to bál taky, ale naštěstí parkuju za plotem v práci i doma, tak jsem klidnější. Na druhou stranu by se takhle člověk musel bát i o kola, lak atd...hoop píše:Jo křídlo je hezký, ale takovejch peněz vždyť je to jen kus plastu a ještě to musí nechat člověk stříknout............ Já nevim, tušim, že kdybych si to tam namontoval, tak přijde nějakej závistivec a zničí mi to To je divnej národ všechno ničit a krást
Nový Hyundai Getz Dynamic 1.1 5dv 11/2005
Jsem také z Prahy 9, kdes to nechal dělat. Také o tom uvažuji DíkyMichalS píše:To je fakt, levný to moc není, ale jednou je to náš miláček, tak nějakou tu kačku člověk obětuje a já jsem se to toho křidýlka prostě zamiloval. Mám štěstí i v tom, že mé drahé polovičce se to líbí taky a tak to mám jako dárek k svátku . Jinak je fakt, že někde na sídlišti bych se o to bál taky, ale naštěstí parkuju za plotem v práci i doma, tak jsem klidnější. Na druhou stranu by se takhle člověk musel bát i o kola, lak atd...hoop píše:Jo křídlo je hezký, ale takovejch peněz vždyť je to jen kus plastu a ještě to musí nechat člověk stříknout............ Já nevim, tušim, že kdybych si to tam namontoval, tak přijde nějakej závistivec a zničí mi to To je divnej národ všechno ničit a krást
Ing. Tůma, je to automechanik v Hloubětíně, naproti pumpě Esso, jestli to tam znáš. Je to strašně fajn člověk, poctivý, šikovný a vždy se s ním dohodneš. Akorát toho mívá dost, právě proto, že je oblíbený. Jinak barvu jsem si nechal namíchat sám, ve Vršovicích naproti Edenu, hned vedle ministerstva zemědělství, aby tam automechanik nemusel jezdit. Namíchali ji na počkání.Avalanche píše:Jsem také z Prahy 9, kdes to nechal dělat. Také o tom uvažuji DíkyMichalS píše:To je fakt, levný to moc není, ale jednou je to náš miláček, tak nějakou tu kačku člověk obětuje a já jsem se to toho křidýlka prostě zamiloval. Mám štěstí i v tom, že mé drahé polovičce se to líbí taky a tak to mám jako dárek k svátku . Jinak je fakt, že někde na sídlišti bych se o to bál taky, ale naštěstí parkuju za plotem v práci i doma, tak jsem klidnější. Na druhou stranu by se takhle člověk musel bát i o kola, lak atd...hoop píše:Jo křídlo je hezký, ale takovejch peněz vždyť je to jen kus plastu a ještě to musí nechat člověk stříknout............ Já nevim, tušim, že kdybych si to tam namontoval, tak přijde nějakej závistivec a zničí mi to To je divnej národ všechno ničit a krást
Jel jsem tam autem, řekl prodavači, že potřebuju deci červený. Vyšel před prodejnu, mrknul do motoru na štítek a zjistl, že je to kód barvy HL. Pak vzal ještě takovej barevnej vzorník a přiložil k laku aby to určil úplně přesně. Pak šel někam dozadu a do 5ti minut přinesl plechovku s barvou. Žádná věda K tomu potřebuješ ještě nějaký tužidlo a podklad a já nevim co ještě, ale to mi automechanik řekl ať nekupuju, že to všechno má. Musel to 2x kitovat, protože prý to křídlo bylo hodně porézní. Teď vypadá jako když tam bylo z výroby.Avalanche píše:Jasně, super. Křidýlko jsi koupil vlastně na netu. Jasný. Jinak barvu necháš namíchat podle čeho? Omlouvám se, zda kladu debilní otázky, ale nerozumím tomu, tak se raději vícekrát zeptám, než abych to zmrvil.