Blikání displeje
Moderátoři: 89majlo96, Moderátoři
Blikání displeje
Dobrý den!Dnes jsem si všiml,že když zapnu klíčky tak mně blikal PP.Po nastartování se to ztratilo.Při druhém pokusu bylo již všechno v pořádku,ale pak to zase dělalo.Máte někdo zkušenosti?Dík za postřehy
Hyundai i30U clasic 1,4i 80 kw,06 2010 blue vivid
Nissan sunny 1,6 r.v.1992
- Reklama
Re: Blikání displeje
Možná nový typ chyby, byly vadné série, viz Nošodrát, bohužel to vyřešili levně, taháním napájení přes klíček, tj. úpravou v kastlíku u motoru. PP neměnili. Teď to vypadá, že budou muset pokud jim auto večer přistavíš k servisu a ráno ho přijdeš nastartovat s technikem, tak jim to nejspíš prokážeš. Nebo videozáznam, a pokud nebudou reagovat, tak jasně vyhraný soud. Nevím kolik stojí ten PP nebo sdružený přístroj, ale ten soud se ti vyplatí a náklady řízení uhradí oni.
I 30 CW Plus 1,4 CVVT LPG 08/2010
Netvrďte, že jdu za každou cenu proti proudu, myslete si, že si rád udělám vlastní názor
Netvrďte, že jdu za každou cenu proti proudu, myslete si, že si rád udělám vlastní názor
Ty jo !!! tak teď už konečně vím, proč a kým jsou soudy zahlcené prkotinama a důležité kauzy jsou u ledu.
Tak dnes řešeno v servisu v UH.Šel jsem tam až teď,bo se mně zdálo,že je to lepší,ale blikání se vrátilo.Samozřejmě v servisu blikal je velmi málo ,nicméně se to bude řešit výměnou.Vedoucí servisu to nabídl okamžitě,bez jakýchkoliv výmluv.Super přístup
Teď už jen počítat dny, než přijdou o autorizaci za přístup k zákazníkovi zcela popírající zásady H (o nichž se lze přesvědčit ve všech ostatních servisech a pak tady na fóru).
I 30 CW Plus 1,4 CVVT LPG 08/2010
Tak dnes vyměněna přístrojová deska.PP už nebliká a najeto mám aktuálně 16 km Jede totiž od nuly.Přístup opět v pohodě,za hoďku hotovo,akorát při předání nešel PP přepínat TRIPEM Vyřešeno na místě Tak teď jen aby nedrnčela