Sraz New Accentů i jiných Hyundaiů 21.9.- Koněpruské jeskyně
Moderátoři: Farrael, Moderátoři
Re: Sraz New Accentů i jiných Hyundaiů 21.9.- Koněpruské jes
klucíííííí, právě jsem se vrátil z hradu - myšleno z Karlštejna, cesta samá objížďka a u nás mlhy jako "čuník" a mám čerstvý burčák, tak ho musím potrestat, tak zítra během dne nahodím foto, nevím jestli to stihnu dopolko ... jinak super sraz, Vildovi díky za organizaci a nějak jsem se s hlavním aktérem zapoměl rozloučit v tom zmatku, když se šlo na hrad, tak Vildíku ahoj a na viděnou na dalším srazu, budu se těšit na všechny
Citroen Berlingo Multispace Shine, 1,6 BlueHDi 120 MAN6 bílé barvy, září 2016
ix20 1.4 CVVT 66 kW Tricolor reed, březen 2013
NewAccent 1.4 i Alpha Style Indigo blue, duben 2010
- Reklama
Tak to jsem rád, že všichni plantážníci dorazili v pořádku domů já jsem si to od Karlštejna namířil na Beroun .... jsou tam super zatáčky a serpentiny jen jsem si nejspíš asi trochu zhobloval gumy
No, a až na pár malých vyjímek, nám nakonec vyšlo i to počasí .... takže pomalu můžeme začít plánovat další JARNÍ sraz
Zoldíku .... Tobě taky ahoj
No, a až na pár malých vyjímek, nám nakonec vyšlo i to počasí .... takže pomalu můžeme začít plánovat další JARNÍ sraz
Zoldíku .... Tobě taky ahoj
Ssangyong Korando 1.5 GDI 2024
Fiat Tipo 1.4 T-Jet 2018 Red Amore - prodaný
Yamaha Midnight Star 1300 De luxe
New Accent 1.6i CVVT celadon blue - prodaný
Taky jsem dorazil domů v pořádku okolo 19.00hod. Stavěl jsem se ještě na Svatém Janu pod Skalou a pak cesta domů... Dík Vildovi za pěkně připravený sraz
Accent 1.5 CRDi ELEGANCE - Black Ebony
ale vzdyt jsem psal, ze jsem vypalil saze z vejfuku ,dokonce se mi i zvedla spotreba na 5,3l v prumeruMartun píše:Pavle vidíš a my na vás mysleli, jestli jste o půl taky doma.. Tak jsi to dal rychle, páč něco
před 7 hod jsme se loučili v Praze..
hradecka 11 nejak rychle ubehla,pak par okresek no a kolem olomouce zase dalnice,nikde zaden policejni pasat,tak se to ficelo,nradeji nebudu psat kolik ale moje polovicka by ti mohla povypravet zazitek z jizdy ,a to dokonce byla i 20minutova chvilka na kaficko ve Chvojenci a nejaky pamlsek do briska,znas to ,s prazdnym briskem se spatne jede.
Hyu ACCENT MCT 1.5CRDi VGT rok: 10/2008 barva: 2X INDIGO BLUEMICA oil: TOTALQUARTZ9000 5W/40
- ZdeněkSvoboda
Taky hlásím šťastný návrat domů cca ve 21:00. Vildovy srazy táhnou účastníky... Když pořádá Vilda, je plno Atmosféra i výběr lokality perfektní Vildo, díky za super den Jinak jsem zase všechny rád viděl. Už se těším na další sraz.
Současnost: Škoda Octavia combi 1.6 TDI 77kW (chip na 96kW), Elegance (2012)
Minulost: Hyundai Accent 1.5 CRDi 81kW, Elegance (5/2008 - 8/2015)
Otcovo: Hyundai i20 1.2i 57kW, Inclusive Plus Comfort (9/2011)
Minulost: Hyundai Accent 1.5 CRDi 81kW, Elegance (5/2008 - 8/2015)
Otcovo: Hyundai i20 1.2i 57kW, Inclusive Plus Comfort (9/2011)
Tak já to měl s návratem dost jednoduchý , s malou zastávkou na lomu Amerika jsem byl doma za něco málo přes hodinu. Sraz se mi líbil a to je to hlavní , byl jsem vlastně na prvním a doufám , že ne na posledním. Konečně jsem viděl živě lidi, který znám jen z tohoto fora dle aut a jmen. Jinak Vildovi dík za pěkně připravenej sraz. Okouknul jsem na Vildovo ácovi to malé křidélko a moc se to páčilo , chtěl bych ho taky ...... je to pěknej doplněk na autě.
New Accent - 1,4i , elegance , gold biege , 10/2008
Tak pánové, oběd jsem už uvařil a snědl a jak koukám na F1, tak jsem tak rychlý při úpravě fotek, jak byl včera rychlý Pavel na cestě domů - Pavle, víš, že se jezdí 50/90/130 km/hod., já jen tak na připomenutí, Ty nejsi Vilda v sanitce s houkačkou ... .
Tak tady je odkaz na fotky, buď jsou zde všechny alba ze srazů, kterých jsem se zúčastnil, nebo přímo odkaz na poslední, tak se kochejte a čau na příštím srazu
http://zovik.rajce.idnes.cz/
http://zovik.rajce.idnes.cz/Sraz_Hyunda ... 21.9.2013/
Pokud by měl někdo zájem o foto v původní velikosti, tak stačí poslat email na SZ a zašlu.
Tak tady je odkaz na fotky, buď jsou zde všechny alba ze srazů, kterých jsem se zúčastnil, nebo přímo odkaz na poslední, tak se kochejte a čau na příštím srazu
http://zovik.rajce.idnes.cz/
http://zovik.rajce.idnes.cz/Sraz_Hyunda ... 21.9.2013/
Pokud by měl někdo zájem o foto v původní velikosti, tak stačí poslat email na SZ a zašlu.
Citroen Berlingo Multispace Shine, 1,6 BlueHDi 120 MAN6 bílé barvy, září 2016
To já jsem pár kilometrů ujel s ručičkou na 195km/h Musím ale na svou obhajobu říci, že takhle jezdím zcela výjimečně. Acentík si jenom vrněl... Je pravdou, že ten kousek silnice je hodně kvalitní a taiwan-china pneumatiky jsou prostě skvělé
Zolda: díky za foto...
Zolda: díky za foto...
Accent 1.5 CRDi ELEGANCE - Black Ebony
Tak jsem konečně zapnul počítač a koukám kolik už je tady nových příspěvků ke srazu. Za nás taky poděkování za výborně zorganizovaný srazík.
milo58
milo58
ix20 Style, 1.6 CVVT (92 kW) blue, TWR-Cool Red, tempomat,
parkovací asistent s obrazem ve zpětném zrcátku od 7/2012
Milo, jak to, zes mi neukazal tu kameru v zrcatku? Ted to ctu v podpisu
Tak priste
Tak priste
Hyundai Tucson 1.6 T-GDI Style 7DCT 4x4
Škoda Scala 1.6 TDI Style 7DSG
Škoda Octavia IIIFL 1.6 TDI Style DSG
Hyundai i20 1.4 16V Premium Plus - Panorama, FullLeather, Bi-xenon, Android Auto
Kia Cee´d SW 1.6 GDI TOP
Hyundai i40CW 2.0 GDI Style 6AT
Hyundai i20 1.4 16V Premium Plus - Panorama, FullLeather, Bi-xenon, Android Auto
Kia Cee´d SW 1.6 GDI TOP
Vildo, díky za sraz! Bylo to moc fajn. Jste super lidi
Tady vám (nám) to moc sluší
Tady vám (nám) to moc sluší
- Přílohy
-
- IMG_20130921_155741 - Kopie.jpg (134.48 KiB) Zobrazeno 5937 x
-
- Koněprusy.jpg (79.41 KiB) Zobrazeno 5937 x
SONATA NF 2.4 Dynamic, prestige dark red, r. v. 2007 v provozu od r. 2009, u mě od r.2013
NEW ACCENT 1.4 Elegance, leaf green, r. v. 2006 - prodáno r.2013 - nezapomenu! (hold, první vlastní je první vlastní)
NEW ACCENT 1.4 Elegance, leaf green, r. v. 2006 - prodáno r.2013 - nezapomenu! (hold, první vlastní je první vlastní)
Zdravím,
tak po návštěvě hradu jsme dorazili do Č.B. v 19.30 hod. Počítač ukázal i při čerstvější jízdě po již opravované D3 průměr za obě cesty 4,6 L. Díky za radu s klimatizací a příštím srazům zdar!
tak po návštěvě hradu jsme dorazili do Č.B. v 19.30 hod. Počítač ukázal i při čerstvější jízdě po již opravované D3 průměr za obě cesty 4,6 L. Díky za radu s klimatizací a příštím srazům zdar!
Hyundai Accent 1,5 CRDI 16V Elegance
koupeno: 5/2009
spotřeba: 4,71 L/100km
Mne 10,2
Hyundai Tucson 1.6 T-GDI Style 7DCT 4x4
Kia Cee´d SW 1.6 GDI TOP
Kia Cee´d SW 1.6 GDI TOP
Tak to teď po minutě už smolím podruhý. Nějak se to nezobrazilo.Hardcam píše:Milo, jak to, zes mi neukazal tu kameru v zrcatku? Ted to ctu v podpisu
Tak priste
Je to umístěné v 1/3 vlevé části. Myslím si, že je to lepší než v navigaci, protože to zároveň ukazuje větší prostor za vozem a spolu s vnějšími zrcátky se s tím couvá super.
milo58
ix20 Style, 1.6 CVVT (92 kW) blue, TWR-Cool Red, tempomat,
Chtěl bych Vám všem poděkovat za slova uznání všichni, kdo jsme už nějaké srazy uspořádali víme, že to je pro pořadatele ta nejlepší odměna
Teď máme 7 měsíců času na to, vybrat nějaké super místo na jarní srazík
Teď máme 7 měsíců času na to, vybrat nějaké super místo na jarní srazík
Ssangyong Korando 1.5 GDI 2024