Jakou mate kdo pojistovnu na povinne ruceni?
Moderátoři: Farrael, Moderátoři
Re: Jakou mate kdo pojistovnu na povinne ruceni?
Celej Direct je kulisarna...
Hyundai Tucson 1.6 T-GDI Style 7DCT 4x4
Škoda Scala 1.6 TDI Style 7DSG
Škoda Octavia IIIFL 1.6 TDI Style DSG
Hyundai i20 1.4 16V Premium Plus - Panorama, FullLeather, Bi-xenon, Android Auto
Kia Cee´d SW 1.6 GDI TOP
Hyundai i40CW 2.0 GDI Style 6AT
Škoda Scala 1.6 TDI Style 7DSG
Škoda Octavia IIIFL 1.6 TDI Style DSG
Hyundai i20 1.4 16V Premium Plus - Panorama, FullLeather, Bi-xenon, Android Auto
Kia Cee´d SW 1.6 GDI TOP
Hyundai i40CW 2.0 GDI Style 6AT
- Reklama
Chlapci, to si pletete
Končí pojišťovna Direct. "Allianz direct" je zcela jiná instituce, dá se zjednodušeně říct internetová dceřinka pojišťovny Allianz.
A já jsem s nimi velmi spokojený - na každé auto, co u nich mám (1.4) platím (zaokrouhleno na stovky) 1500 Kč při nadstandardním limitu plnění a samozřejmě nulové spoluúčasti, ovšem taky bez doplňkových pojištění (sklo, zavazadla, osoby apod.)
edit: lokalita Brno, bonus maximální
Končí pojišťovna Direct. "Allianz direct" je zcela jiná instituce, dá se zjednodušeně říct internetová dceřinka pojišťovny Allianz.
A já jsem s nimi velmi spokojený - na každé auto, co u nich mám (1.4) platím (zaokrouhleno na stovky) 1500 Kč při nadstandardním limitu plnění a samozřejmě nulové spoluúčasti, ovšem taky bez doplňkových pojištění (sklo, zavazadla, osoby apod.)
edit: lokalita Brno, bonus maximální
Naposledy upravil(a) Gandalf dne 15 srp 2012, 09:46, celkem upraveno 1 x.
Accent 1.4i Active - Continental Silver (10/2008-4/2015) prodáno
Já mám také Alianz,druh pojištění Exkluzive mám 1,6Crdi a mám v tom pojištěna všechna okna,kabely motoru proti poškození od kun,přívěs,živelné pojištění,střet se zvěří,oba synky mé přítelky a to vše za 3300kč.
Bez bonusu?s bonusama?takhle hazet cisla umi kde kdo...kdyz uz tu uvadite nejaky numera,tak i s bonusem...pak tu 18ti lety zajdove nechapou,kde to berete a chtej to taky:-D
Hyundai Matrix 1.5 CRDi VGT 81kw
- Farrael
- Kontaktovat uživatele:
Souhlas. Bez bonusů ev. uvedení místa bydliště to nemá cenu. Já jako pražák, kterýmu je 24 a autem, který má motor rovný mému věku s tečkou navíc platím podstatně větší raketu za rok. A to je to jen povinko.
Hyundai Sonata NF r.v. 2005 2.4i LPG Dark Elegant Red
Než založíte další téma, raději třikrát použijte tlačítko hledat (vpravo nahoře), než zmačknete nové téma. + Název nového tématu musí být výstižný. Děkujeme.
Než založíte další téma, raději třikrát použijte tlačítko hledat (vpravo nahoře), než zmačknete nové téma. + Název nového tématu musí být výstižný. Děkujeme.
enjoy, farrael: ono taky záleží, kam to jdete pojistit. Já např. v kanceláři UNIQA dostal na předchozí auto lepší cenu než s internetovou slevou. Combo POV + HAV + sedačky, ofiko "katalogovka" okolo 21, na netu jsem to stáhl na 18 a v teple kanceláře se z toho vyrobilo 12,5 tisíce na rok . Je pravda, že později bych to i na netu dokázal trošku srazit, protože jsem předtím neuměl upravit pojistnou hodnotu vozidla (bylo ojeté), ale i tak, tehdy jsem na návrhu pojistky měl vedle nějakých mrňavých slev za pískování skel, defendlock apod. také "slevu obchodního místa" ve výši 36 %!!
Takže pokud jste někdo z Prahy a chtěli byste si to nechat spočítat na svoje auto, tak mi napište SZ. Nic dopředu negarantuju, přece jen už je to skoro 3 roky, co jsem Maxíka pojišťoval, ale jak se říká, "líná huba - holý neštěstí"... Jak plní UNIQA u aut jsem naštěstí ještě nemusel zkoušet, ale už jsem měl tu čest vytopit si vlastní kuchyň a tam s likvidací a plněním nebyl žádný problém.
Takže pokud jste někdo z Prahy a chtěli byste si to nechat spočítat na svoje auto, tak mi napište SZ. Nic dopředu negarantuju, přece jen už je to skoro 3 roky, co jsem Maxíka pojišťoval, ale jak se říká, "líná huba - holý neštěstí"... Jak plní UNIQA u aut jsem naštěstí ještě nemusel zkoušet, ale už jsem měl tu čest vytopit si vlastní kuchyň a tam s likvidací a plněním nebyl žádný problém.
i30 combi PDe 1.5 DPi 110k
i30 kombi CRDi Weekend Design 109 k (17-20), Cee'd SW 1.6 GDI 135 k (15 -17 )
i30 cw 1.6 CVVT 126 k (11 - 15), C-MAX 1.6 TDCI 109k (06 - 11), Punto 1.2 16V 80k (02 - 06)
6 x Š 120/125 (95 - 02)
i30 kombi CRDi Weekend Design 109 k (17-20), Cee'd SW 1.6 GDI 135 k (15 -17 )
i30 cw 1.6 CVVT 126 k (11 - 15), C-MAX 1.6 TDCI 109k (06 - 11), Punto 1.2 16V 80k (02 - 06)
6 x Š 120/125 (95 - 02)
Povinné, objem 3,2, malá vesnice, 28let, plný bonus 120 měsíců, pojišťovna AXA, produkt Flexi 70/70mil., sjednáno přes epojisteni.cz, ročně za 2140Kč...
VOLVO V70 Summum 11/2013 D4 120kW
Peugeot 206cc 2.0i 100kW
Bylo: S80 3,2 LPG, C4 1,6 LPG, Accent 1,5 CRDi, Favorit 1,3 LPG, Škoda Pick-Up 2000 1,9D
Peugeot 206cc 2.0i 100kW
Bylo: S80 3,2 LPG, C4 1,6 LPG, Accent 1,5 CRDi, Favorit 1,3 LPG, Škoda Pick-Up 2000 1,9D
Tak trochu oživím téma pojištění vozu a nejen povinné, ale celkové. Před nedávnem mi končila pojistka na původní období a samozřejmě že jsem od pojišťovny dostal dopis se složenkou na platbu na následující období (12 měsíců). A jak už to u pojišťoven chodí, hodnota vozu se samozřejmě každým rokem snižuje, ale pojistné nechávají ve stejné nezměněné výši, jako na období minulé. Tak že jsem podstoupil trochu toho dohadování a dojednávání s pojišťovnou a nakonec jsem s nima usmlouval jen takové kosmetické snížení pojistného. V současné době mám takovéto podmínky pojištění: Pojišťovna UNIQA, vozidlo pojištěno na částku 235.000,- kč. POV (zákonná) = limit plnění na majetku 50 mega / limit plnění na zdraví 60 mega, plný počet bonusů 50%, cena pojištění 2.734,- kč. KASKO (all risk, odcizení, totální likvidace při nehodě, živel, vandalismus), spoluúčast 5% - minimálně 3.200,- kč, cena pojištění 4.086,- kč. Pojištění čelního skla (spoluúčast 5%, minimálně 500,-kč) = 1.040,- kč. Celkem tedy roční pojistné komplet na vůz platím 7.860,- kč. Žádné plnění škodní události jsem ještě u pojišťovny neměl, tak že nemůžu posoudit, jak jsou nebo nejsou rychlí, solidní a vstřícní, při plnění pojistných podmínek. V příštím roce se tomu ale chci věnovat trochu s předstihem a zjistit si, jaké podmínky nabízejí ostatní pojišťovny (kromě Hasičské a Slavie) a v případě lepších podmínek a solidnosti, přejdu prostě jinam. Jaké máte teď kdo aktuální podmínky pojištění? Pojišťovna, cena, limity plnění, spokojenost?
Hyundai i30 Comfort, 1,6 CRDi VGT - 85kW, Vivid Blue, 07 / 2010.
Oil: Shell Helix Diesel Ultra 5W-30. Benzina - Verva Diesel / Euro Oil - Optimal Diesel (bez biosložky) + VIF
"Ať to má kozy nebo kola, vždy s tím budou problémy".
Oil: Shell Helix Diesel Ultra 5W-30. Benzina - Verva Diesel / Euro Oil - Optimal Diesel (bez biosložky) + VIF
"Ať to má kozy nebo kola, vždy s tím budou problémy".
- FISHkaa
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
taky sem od září přešel do UNIQA. Ve stávající ČP nebyli schopni slézt alespoň na stejnou úroveň...
Člen Hyundaiclub.cz
Hyundai i30 kombi 1.6i Weekend+
Hyundai Ix35 2.0i Style LPG 2010 = prodáno
Mazda 6 Sport MZR-CD 2003 = out
Audi A4 Avant 2002 TDi = out
Škoda Fabia 1.4 MPi = out
Škoda Favorit 135LS = out
Hyundai i30 kombi 1.6i Weekend+
Hyundai Ix35 2.0i Style LPG 2010 = prodáno
Mazda 6 Sport MZR-CD 2003 = out
Audi A4 Avant 2002 TDi = out
Škoda Fabia 1.4 MPi = out
Škoda Favorit 135LS = out
u mne rocnik 69,lokalita Ostravsko
dochazejici Pov.ruceni u poj. AXA-standart plus, limity 70/70mil,rozsirena asistence,zapocitany bonus 152 mesicu,pojisteni pneu zdarma- rocni cena po odecteni bonusu 1.488Kc,pro dalsi obdobi mi to zvedli na 1.934Kc coz jsem neakceptoval a rozloucil jsem se snimi.
na nove obdobi mam sjednane Pov.ruceni u poj. Slavia-super bonus, limity 100/100 mil,davaji k tomu pojisteni pokut Krystof-zdarma,pojisteni pneu-zdarma,rozsirena asistence,zapocitany bonus 164 mesicu -cena po odecteni vsech bonusu 1.750Kc. a to jeste mi prijde za lonsky rok bonus 100Kc za pouzity slevovy kod. takze v podstate 1.650Kc
Havarijni pojisteni mam u Ceske poj. ALL risk-na vse(zver,zivel atd) momentalni limit(na totalku) je dle stari vozu na 140.000Kc- spoluucast 1% nebo 1000kc ,pripojisteni skel za 500Kc -limit plneni 20.000Kc,urazove
celkova rocni cena po odecteni bonusu 3.895Kc
u povinneho jsem nemel jeste moznost tak nemohu rict zkusenosti s jednanim pojistovny,zato s havarijkou jsem mel moznost ji otestovat-stret se zveri,nicmene likvidator z pojistovny zkousel sve triky ale nakonec pojistovna vse zaplatila dle dane smlouvy,pote mi na 1rok pricetli malus ale po roce opet to slo do bonusu takze maximalni spokojenost u havarijky a u povinneho snad to mam dobre osetrene pro pripad kdybych nekomu neco.....,ale k tomu snad nedojde,aspon se oto snazim,zejo
dochazejici Pov.ruceni u poj. AXA-standart plus, limity 70/70mil,rozsirena asistence,zapocitany bonus 152 mesicu,pojisteni pneu zdarma- rocni cena po odecteni bonusu 1.488Kc,pro dalsi obdobi mi to zvedli na 1.934Kc coz jsem neakceptoval a rozloucil jsem se snimi.
na nove obdobi mam sjednane Pov.ruceni u poj. Slavia-super bonus, limity 100/100 mil,davaji k tomu pojisteni pokut Krystof-zdarma,pojisteni pneu-zdarma,rozsirena asistence,zapocitany bonus 164 mesicu -cena po odecteni vsech bonusu 1.750Kc. a to jeste mi prijde za lonsky rok bonus 100Kc za pouzity slevovy kod. takze v podstate 1.650Kc
Havarijni pojisteni mam u Ceske poj. ALL risk-na vse(zver,zivel atd) momentalni limit(na totalku) je dle stari vozu na 140.000Kc- spoluucast 1% nebo 1000kc ,pripojisteni skel za 500Kc -limit plneni 20.000Kc,urazove
celkova rocni cena po odecteni bonusu 3.895Kc
u povinneho jsem nemel jeste moznost tak nemohu rict zkusenosti s jednanim pojistovny,zato s havarijkou jsem mel moznost ji otestovat-stret se zveri,nicmene likvidator z pojistovny zkousel sve triky ale nakonec pojistovna vse zaplatila dle dane smlouvy,pote mi na 1rok pricetli malus ale po roce opet to slo do bonusu takze maximalni spokojenost u havarijky a u povinneho snad to mam dobre osetrene pro pripad kdybych nekomu neco.....,ale k tomu snad nedojde,aspon se oto snazim,zejo
Naposledy upravil(a) 69pavel dne 26 zář 2013, 12:12, celkem upraveno 1 x.
Hyu ACCENT MCT 1.5CRDi VGT rok: 10/2008 barva: 2X INDIGO BLUEMICA oil: TOTALQUARTZ9000 5W/40
Já měl ještě ácu pojištěného do srpna u Directu , jenže ten skončil a novou pojistku jsem uzavřel u pojišťovny UNIQA. Mám tam povinné i havarijní. Povinné mám s maximálním bonusem který byl zkopírován i na havarijko. Povinné je 70 / 60 mil. , havarijní - KOMPLET - na pojistnou částku 100 000 kč , tabulková cena mého auta. Celková suma dohromady = 4535 Kč. Mám v tom i čelní sklo a úrazové pojištění sedadla řidiče a spolujezdce. Spoluúčast na havarijku mám 3%.
New Accent - 1,4i , elegance , gold biege , 10/2008
Na své Xgéčko, což je 3.5 mám klasické povinné ale už s nějakýma prokotinama navíc jako je asistence, odtah apod, dále rozšířené o havárko, odcizení, živelný pohromy, střet se zvířetem nejen za jízdy, ale i na místě, eventuálně pokud mi na auto spadne zvíře ze vzduchu, zavazadla, všechna okna.
Bydliště Olomoucko, věk 33, bonusy max co jde, to mi nějak nastavil ten pojišťovák. Mám to u ČSOB za 1093 čtvrtletně, ročně tedy 4372
Bydliště Olomoucko, věk 33, bonusy max co jde, to mi nějak nastavil ten pojišťovák. Mám to u ČSOB za 1093 čtvrtletně, ročně tedy 4372
Ahoj, někdo nějaké zkušenosti s plněním u ČPP? Ať už negativní nebo pozitivní ... mám nabídku u ČPP, která je cca o 4000Kč ročně levnější než u UNIQy, kterou bych mohl mít zároveň s úvěrem co poskytuje Hyundai prodejce , kde kupuji auto ...
Seat Leon ST FR 1.8TSI 132kW 7.7l/100km
Hyundai i30 kombi MY14 White Creamy 1.6 CRDi 81kW - Prodáno
Škoda Octavia2 1.6MPi 75kW - prodáno
Škoda Fabia 1.2HTP 40kW - prodáno
Kupuješ nový auto a už myslíš na plnění? Bych si spíš porovnal, co v kterém pojištění je...
Hyundai i20 Inclusive Plus, 04/2012
tak musíš myslet na všechno ...
Seat Leon ST FR 1.8TSI 132kW 7.7l/100km