Klady a zápory ix20
Moderátoři: frawd, Moderátoři
-
- **
Re: Čo Vám vadí na ix20? Vaše hodnotenia-klady a zápory!
Do R3A-T jse nastupovalo líp,tam jsem byl já velitel,s T 805 se fajn šantilo
Hyundai IX 20 1.6. 1.4 crystal white-Šemík/+Š Felicia,Š Rapid,Š1203,VAZ2105,VAZ2102,Š100
- Reklama
A zkusili jste si někdo náhodou zaparkovat Ix20 jedním předním kolem třeba na chodníku a pak otevřít a zkusit zavřít kufr???
Dost mě překvapilo, co se stalo, proč to nejde zavřít. Kufr narážel na jednu stranu zavírání právě proto, že jsem stál pravým předním kolem na mírném kopečku. Takže opravdu dost "tuhá" karoserie.
Dost mě překvapilo, co se stalo, proč to nejde zavřít. Kufr narážel na jednu stranu zavírání právě proto, že jsem stál pravým předním kolem na mírném kopečku. Takže opravdu dost "tuhá" karoserie.
Spešl
Ix2O, Trikolor, 1,4 CRDi, 57kW, Ice Blue, tempomat,
5,1 l/100km (pr. 57km/h) - nový SW 8.000 km
5,4 l/100km (průměr 55km/h) 43.000 km
Předchozí:
Renault SCENIC II, 1,9 DCi,
Škoda FABIA, 1,2 HTP
Škoda FELICIA Combi, 1,3 i
Ix2O, Trikolor, 1,4 CRDi, 57kW, Ice Blue, tempomat,
5,1 l/100km (pr. 57km/h) - nový SW 8.000 km
5,4 l/100km (průměr 55km/h) 43.000 km
Předchozí:
Renault SCENIC II, 1,9 DCi,
Škoda FABIA, 1,2 HTP
Škoda FELICIA Combi, 1,3 i
Dopadl jsem obdobně, když jsem parkoval ve svahu vpravo od silnice, akorát byla výš levá strana.spesl píše:A zkusili jste si někdo náhodou zaparkovat Ix20 jedním předním kolem třeba na chodníku a pak otevřít a zkusit zavřít kufr???:?
Mám ještě jeden problém. O mých bolavých zádech a špatném vedení sedačky, už jsem se tu zmiňoval. Teď k tomu mám nový poznatek. Mám vyosenou sedačku řidiče. Pořád mi přišlo divný, že vpravo mě sedačka jakž takž udrží a doleva kloužu. Myslel jsem si, že jen sedím nějak divně nakřivo, ale nakřivo je sedadlo. Respektive zádová opěrka určitě. Jestli je to vyosené celé, není na pohled úplně jasné, ale nejspíš ano. Zatím jsem neměl čas to zkoumat, třeba je to na jedné straně o zub posunutý a půjde to srovnat, ale jelikož je posun centrální, tak nevím, nevím.
Hyu ix20 1,6 CVVT 92kW /LPG BRC
Myšák Space Star 1,3 60kW /LPG Magic II (prodáno)
Škoda Forman 1,3 41kW /LPG Lovato (prodáno)
Škoda (beruška) 110L /motor Š110R (ukradeno)
Myšák Space Star 1,3 60kW /LPG Magic II (prodáno)
Škoda Forman 1,3 41kW /LPG Lovato (prodáno)
Škoda (beruška) 110L /motor Š110R (ukradeno)
Re: Klady a zápory ix20
krutenie karoserie.. ix20 je VAN, logicky krut karoserie bude vyssi ako pri sedane.
Teda - nezavretie kufra pri parkovani na nerovnosti nie je chyba, ale vlastnost.
Teda - nezavretie kufra pri parkovani na nerovnosti nie je chyba, ale vlastnost.
ix20, 1,4b, 2013