Novy zakazniku (vlastne novy nezakazniku), podival ses dobre vsude???
Nedulezite veci:
1) Google mne v prvnich ctyrech napovedach pro "hyundai ix20" nabizi vsechno, jenom ne neco o problemech (hyundai ix20, -"- skladove vozy, -"- bazar, -"- recenze), vice nenabizi.
2) Ze se na foru prebiraji hlavne problemy, je snad normalni. Videl jsi forum jineho vozu, kde je vetsina prispevku o nadsenem vychvalovani auta?
Stredne dulezite:
3) Nejlepsi pomer cena/vykon pouze v prvnich letech provozu? Toto vycitat 2,5 roku po uvedeny modelu
![Laughing :lol:](./images/smilies/icon_lol.gif)
??? Jako for dobry...
4) Vetsina z nas tady na foru si auto nekoupilo na zaklade reklamy. Ja jsem ji videl az mesic pote, co jsem jej koupil.
5) Asi jsi porovnaval s jinymi vozy stejne kategorie auta, zajimalo by me, ktere to jsou v cenove relaci ix20+20%?
6) Ano, lak by mohl byt lepsi - bohuzel, je to dan za setreni. Ale zase to neni az tak rozdilne oproti ostatnim vozum stejne cenove a uzitkove kategorie. Kdybys jej nechal prelakovat z vlastni kapsy, vyjde Te stale levneji.
7) Slabe plechy? Nevim, moje aute jsem schvalne zkousel stlacet na kapote, dverich - a nic. Pravda, nekopal jsem, jenom jsem zkousel zatlacit rukou. Zato nektera jina auta jsou/byla na to citlivejsi a to maji hrubsi plech¨:-).
Dulezite (pro mne):
![Cool 8)](./images/smilies/icon_cool.gif)
Jsem clovek, co to auto docela obhajuje. Proc? Protoze jsem (a byl i pri koupe) si vedomy jeho omezeni, vedel, co ocekavam a zkuosel jsem pri zkusebnich jizdach, jestli mi to nabizi - hlavne proto, ze jsem s nim spokojeny. Nekdo ma nektere "vseobecne" problemy, nekdo (mapr. ja) je nema. Proc ano nebo ne? Nevim, ale vim, ze je to individualni jak v zavislosti na konkretnim kusu auta, tak i na cloveku a vim, ze je to uplne stejne u vsech aut vsech vyrobcu.
9) Kolik lidi tady napsalo, ze se toho auta zbavuji? Pokud dobre vim, jeden - a ten si auto pochvaloval, jenom uz jich maji hodne a musi zredukovat stav. Dokonce i snad nejvetsi stezovatel a hanic pise, ze "jinak" je s tim autem spokojeny.
10) Podvozek na meme aute pri mem stylu jezdeni vubec neodskakuje ani na D1 (od Humpolce na Vyskov), ani v Ostrave na tramvajovych kolejich, ani na kocicich hlavach a ani na poradne hrbolate ceste na kruhaci. A to jsem se to snazil zkouset.
11) Motor je jednoduchy, ale pro me jezdeni plne dostacujici a zvlada v pohode i 800km streku po dalnici ve trech+plny kufr, mestsky provoz i vysokohorske prusmyky. Spotreba prijatelna, od koupe (11500km) kolem 6,6 l/100 km (skutecna), vetsinou ve meste, ale pri jizde Ostrava - V. Tatry, tam po horach a zpet cca 560 km nedavno prumer 5,5 l - a to se spechalo, vubec se nesetrilo.
12) Mista je tam fura vpredu i vzadu a i pet lidi se v tom preveze pres republiku, dokonce i s baglama...