Chcem aj vám vlstníkom modelu Santa Fe ponúknuť modul automatického sklápania/vyklápania späťákov. Urobil som limitovanú sériu 25ks modulov a zostáva ešte pár, ktoré som sa rozhodol ponúknuť aj vám. Pôvodne som neplánoval posunúť tento modul aj k modelu Santa Fe, ale po úspešnej inštalácií som sa rozhodol potešiť aj ďalšich z vás. Môj modul má bezkonkurenčnú cenu. Je vyrobený na Slovensku a ponúkam vám v prípade záujmu aj inštalaciu u mňa doma kúsok od TN.
Myšlienka urobiť si automatické sklápanie vznikla po tom ako som si kúpil i40 a zistil som, že mám el. sklápanie späťakov, ale ovládané len tlačítkom na dverách. Napadlo ma, že by to mohlo fungovať automaticky. Zapojil som fantáziu a staré skúsenosti zo školy a navrhol som modul. Stálo ma to čas a peniaze a preto po úspešnom zkompletovaní modulu som sa rozhodol potešiť ďalších a zároveň si takýmto spôsobom vrátiť vynaložený čas a náklady. Bolo veľmi ťažké zohnať originál konektory. Boli to náročné jednania z Čínskou firmou (jedinou na svete, ktorá tieto konektorý vyrába), ktorá za normálnych okolností akceptuje objednávky od 500ks a viac. Dohodli sme sa na konečnej objednávke 25ks, kde som bol ešte ochotný akceptovať cenu a rozhodol som sa teda zkompletovať limitovanú sériu z ktorej časť vám ponúkam.
ALTERNATÍVA 2 - pre všetky modely :
1. Pri zamknutí auta sa zrkadlá sklopia ihneď.
2. Zrkadlá sa vyklopia po naštartovaní, alebo stlačení tlačítka štart do ACC. (Pri odomknutí auta zostanú sklopené)
3. Po naštartovaní, resp. stlačení tlačítka štart do ACC, fungujú zrkadlá ako pred inštaláciou.
4. Po zhasnutí motora, alebo tlačítko štart do polohy OFF zrkadlá nereagujú.
5. Vypnutie automatického sklápania/vyklápania pridaným akýmkoľvek vypínačom. (Potrebné v zime keď hodne mrzne, zabráni poškodeniu motorčekov a pri tom pôvodné sklápanie/vyklápanie bude stále funkčné aj pri vypnutí automatiky.)
Poznámka:
Zrkadlá sa sklopia použitím oboch spôsobov, či diaľkovým ovládaním, alebo tlačítkom na madle dverí.
Cena za Alternatívu 2 - 34€/900Kč. Ceny sú vrátane poštovného a balného.
linka na už hodne rozbehnutú debatu: https://www.hyundaiclub.net/viewtopic.php?f=110&t=27789
automatické sklápanie/vyklápanie späťákov
Moderátoři: miooo, Moderátoři
- robertbulko
automatické sklápanie/vyklápanie späťákov
- Přílohy
-
- alt. 2.JPG (140.32 KiB) Zobrazeno 1197 x
-
- P1020115.JPG (219.27 KiB) Zobrazeno 1197 x
Hyundai i40 CW EAGLE edition • Style • 1.7 CRDi • 100kw • 6A/T
- Reklama
-
- *
Re: automatické sklápanie/vyklápanie späťákov
zeptám se asi hloupě, ale ten modul je určený asi pro facelifty SF s integrovanýma blikačkama?
SF 2,2 114kw AT
- robertbulko
Modul je určený pre modely, ktore majú elektrické sklápanie/vyklápanie ovládané tlačítkom vo vnútri auta. Pridáva funkciu automatického sklápania po zamknutí auta a automatického vyklopenia po naštartovaní/štart do ACC.petersonix píše:zeptám se asi hloupě, ale ten modul je určený asi pro facelifty SF s integrovanýma blikačkama?
Nechodím často do sekcie Santa Fe, preto by som vás chcel požiadať, aby ste ma kontaktovali cez SZ. Ďakujem
Hyundai i40 CW EAGLE edition • Style • 1.7 CRDi • 100kw • 6A/T
Nadarek,
Na facelifte 2010-2012 to funguje super, mam to od roberta namontovane a funguje presne podla mojich predstav,som rad, ze sa robert a to dal
Na facelifte 2010-2012 to funguje super, mam to od roberta namontovane a funguje presne podla mojich predstav,som rad, ze sa robert a to dal
Santa fe 2,2 CRDi VGT premium 2011, 145kw, automat