pokec.............
Moderátoři: Farrael, Moderátoři
Re: pokec.............
Koukam, ze to je 99ka, tak zvysuju odhad na 10
tam jsou nejaky dily i odeme, ne?
tam jsou nejaky dily i odeme, ne?
Hyundai Tucson 1.6 T-GDI Style 7DCT 4x4
Škoda Scala 1.6 TDI Style 7DSG
Škoda Octavia IIIFL 1.6 TDI Style DSG
Hyundai i20 1.4 16V Premium Plus - Panorama, FullLeather, Bi-xenon, Android Auto
Kia Cee´d SW 1.6 GDI TOP
Hyundai i40CW 2.0 GDI Style 6AT
Hyundai i20 1.4 16V Premium Plus - Panorama, FullLeather, Bi-xenon, Android Auto
Kia Cee´d SW 1.6 GDI TOP
- Reklama
No chlapci auto predane piatok prepis cenu vam presnu nepoviem ale medzy 700 a 800 eura co vi nato a kto mi može vymazat profil kopletne cely všetky prispeky čo som ked dal a tak dalej
Možno sa vratim možno nie bolo to prve auto na to sa nezabuda majte sa, prajem vam malo problemou a vela štasnych km
Možno sa vratim možno nie bolo to prve auto na to sa nezabuda majte sa, prajem vam malo problemou a vela štasnych km
Accent 1.3 12V r.v.10.1.1999
- Borek
- Kontaktovat uživatele:
Mazat nic nebudeme.Vždyť sem můžeš občas zabrousit a napsat jak pokračuješ s auty dál.Jestli jsi další auto koupil dobře a tak. Nebo se vrátíš zpět k a nemusíš se znovu registrovat.
Hyundai Genesis Coupe (2.generace) 3,8V6 GDI - 260kW Raptor
Hyundai Tiburon GK(2.generace)-2,0l,samba red
Hyundai Veloster-1,6 GDI,zelená žabička
Kia Rio-1,6l CVVT stříbrný sršeň,v plné náloži
Hyundai Tiburon GK(2.generace)-2,0l,samba red
Hyundai Veloster-1,6 GDI,zelená žabička
Kia Rio-1,6l CVVT stříbrný sršeň,v plné náloži
Nazdar lidi! Moc by se mi líbil tento věnec volantu na moji sonátku. Má někdo představu jak jej splašit a na kolik by to vyšlo?
- Přílohy
-
- volant.jpg (35.78 KiB) Zobrazeno 2388 x
SONATA NF 2.4 Dynamic, prestige dark red, r. v. 2007 v provozu od r. 2009, u mě od r.2013
NEW ACCENT 1.4 Elegance, leaf green, r. v. 2006 - prodáno r.2013 - nezapomenu! (hold, první vlastní je první vlastní)
NEW ACCENT 1.4 Elegance, leaf green, r. v. 2006 - prodáno r.2013 - nezapomenu! (hold, první vlastní je první vlastní)
Sewas som tu zas mam dilemu neviem či chcem diesel alebo benzin a mam možnost bezin -plyn a to by mi vyhovovalo najviac.Jazdim priemer trasa 34 km tam a 34 spat a niekedy raz mesiaci tak ja dlchšie že 100 km
Accent 1.3 12V r.v.10.1.1999
- David PLEVA
- Kontaktovat uživatele:
Tady: http://koreanautoimports.com/sonata-woo ... ing-wheel/Otakar84 píše:Nazdar lidi! Moc by se mi líbil tento věnec volantu na moji sonátku. Má někdo představu jak jej splašit a na kolik by to vyšlo?
A že je na obrázku pofaceliftový volant, tak to je jen ilustrační obrázek, nahoře vidíš, že je to z katalogu pro NF 2006 - 2008
NOW:
Hyundai Azera TG'07 3.8V6 LIMITED US
Hyundai Grandeur TG'09 3.3V6
HISTORY:
Hyundai Elantra XD'01 2.0GLS
Hyundai Sonata NF´05 2.4i ELEGANCE LPG
Hyundai Sonata Y-3B´96 2.0i 16V GLS
Hyundai Lantra J2 ´97 1.6 16V
Hyundai Azera TG'07 3.8V6 LIMITED US
Hyundai Grandeur TG'09 3.3V6
HISTORY:
Hyundai Elantra XD'01 2.0GLS
Hyundai Sonata NF´05 2.4i ELEGANCE LPG
Hyundai Sonata Y-3B´96 2.0i 16V GLS
Hyundai Lantra J2 ´97 1.6 16V
Hmm hmm, pěkná raketa. To ty prachy radši projezdím.... Sakra, zrovna to je věc, kterou bych tak moc chtěl.
Každopádně díky Davide!
Každopádně díky Davide!
SONATA NF 2.4 Dynamic, prestige dark red, r. v. 2007 v provozu od r. 2009, u mě od r.2013
http://www.novinky.cz/finance/319946-mo ... rvisu.html
Nezavisly opravce, alias Franta z prujezdu mezi bytovkama ani zadnou diagnostiku nema, natoz aby ji delal pri kazdy servisni prohlidce, JAK SE SPRAVNE DELAT MA!
Nezavisly opravce, alias Franta z prujezdu mezi bytovkama ani zadnou diagnostiku nema, natoz aby ji delal pri kazdy servisni prohlidce, JAK SE SPRAVNE DELAT MA!
Kia Cee´d SW 1.6 GDI TOP
Kia Cee´d SW 1.6 GDI TOP
jak oni poznaji, ze diagnostika delana nebyla? to ma snad nejaky centralni system s pameti nebo co?
i30 1.4 + kn, 12/2007
Tak predpokladam, ze oni vedi, kdo servis provadel a tak ani nebude tezky zjistit, zda k tomu ma potrebny vybaveni.
Zrovna dneska jsem byl s i40 (v autorizaku) na prohlidce a kompletni diagnostika pro ne byla samozrejmost.
Zrovna dneska jsem byl s i40 (v autorizaku) na prohlidce a kompletni diagnostika pro ne byla samozrejmost.
Kia Cee´d SW 1.6 GDI TOP
Kia Cee´d SW 1.6 GDI TOP
taky mi pokazde na vsech autech delali diagnostiku (nebo mi to aspon tvrdili). samozrejme nepocitam mensi opravy. btw byla nejaka reklamace na i40 nebo je vse podle predstav?
i30 1.4 + kn, 12/2007
jezis nestras, dyt je to skoro novy
casem se vymeni volant, protoze v Korei nevi, jak vypada kuze a tak strikaj cosi jakymsi nastrikem s imitaci kuze, kterej vydrz tejden a trochu skripe stredovej tunel, ale to je otazka pul hodky to rozbrat a posetrit, na to kali bilej tesak, prakticky o tom clovek nevi...
casem se vymeni volant, protoze v Korei nevi, jak vypada kuze a tak strikaj cosi jakymsi nastrikem s imitaci kuze, kterej vydrz tejden a trochu skripe stredovej tunel, ale to je otazka pul hodky to rozbrat a posetrit, na to kali bilej tesak, prakticky o tom clovek nevi...
Kia Cee´d SW 1.6 GDI TOP
Kia Cee´d SW 1.6 GDI TOP
no vidis, takze se neco najde vrzani normalne reklamujes?
i30 1.4 + kn, 12/2007
ja uz radsi nereklamuju nic
na i30 jsem reklamoval bouchani zadni napravy, dale ze auto priserne lezi atp....vysledek byl takovej, ze auto kazdej mesic zmerili metrem, 30x ho rozebrali a nic nezjistili, takze dily jsem si platim sam (tlumice, pruziny, vymena brzd. komponent, vymena silentbloku a ruznyho ulozeni), to me vyslo na nejakejch 20 tisic bez vysledku, to by me tak jeste nesralo, ty veci na aute zustaly a urcite to je ku prospechu, sralo me to, ze auto lezi a boucha dal, coz se nakonec vyreislo az tady ve Slanym v servisu, kterej kazdej den zavazim, auto nelezi (opet jsem koupil pruziny, ale jiny) a to, co bouchalo, jsou silentbloky v tehlici (mimochodem ne zrovna lehce sehantelna vec a taky celkem neobvykla)...stacilo tam jednou zajet a dve hodiny casu.
na i30 jsem reklamoval bouchani zadni napravy, dale ze auto priserne lezi atp....vysledek byl takovej, ze auto kazdej mesic zmerili metrem, 30x ho rozebrali a nic nezjistili, takze dily jsem si platim sam (tlumice, pruziny, vymena brzd. komponent, vymena silentbloku a ruznyho ulozeni), to me vyslo na nejakejch 20 tisic bez vysledku, to by me tak jeste nesralo, ty veci na aute zustaly a urcite to je ku prospechu, sralo me to, ze auto lezi a boucha dal, coz se nakonec vyreislo az tady ve Slanym v servisu, kterej kazdej den zavazim, auto nelezi (opet jsem koupil pruziny, ale jiny) a to, co bouchalo, jsou silentbloky v tehlici (mimochodem ne zrovna lehce sehantelna vec a taky celkem neobvykla)...stacilo tam jednou zajet a dve hodiny casu.
Kia Cee´d SW 1.6 GDI TOP
Kia Cee´d SW 1.6 GDI TOP
takze tohle jsi resil s tou i30 tenkrat. proc to bylo tak tajny?
btw ptal jsem se na to vrzani, protoze nam i30 v interieru vrze, skripe a v servisu mi bylo receno, ze to proste plasty delaji
btw ptal jsem se na to vrzani, protoze nam i30 v interieru vrze, skripe a v servisu mi bylo receno, ze to proste plasty delaji
i30 1.4 + kn, 12/2007